Alıntı:
Arpa Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ben bir tane vefk yaptım kendime 4lu bir vefk şimdi bunun hadimlerini bulup yonlerdirirken tütsü yakıp üstüne vefki koymak dışında bu vefki nasıl yonlendirebilirim vefk yonlendirmenin kolay bir yönü yokmu bide zikirlerdede tütsü yakmak zorunluluğu var mi
|
Bi bu kaldı dimi ?
Vefkin çizgilerini hangi yöne çizdin?
Etrafına hangi sırayla hangi melekleri yazdın?
Yazdığın usule göre hangi ayet ile doldurdun altını?
Hangi saat hangi kalem?
niyet i sesli mi ettin içinden mi ?
Yazmadan önce 2 rekat ne namazı kıldın? (Kıldığın namazda yazacagin niyet üzere kuranı kerim ayetini belirleyip rekatlarini onlar ile mi kıldın
)
Yazmadan önce icazeti hangi usul ile aldın?
Yazdıktan sonra azamet hazırlayıp okumadin eyvallah Türkçe olarak Allaha dua ettin mi?
Görevlisi yok diye zikrini cekmeye başlamadin mi yoksa?
Bak kardeşim en basit görevlendirme celcelutiye azameti yazınca cikandir amma uyarıyorum vefke kimi hangi ruhaniyi görevlendireceğini bilmeden görevlendirir kendi kendinize musallat yaşarsınız..
Bu forumda bi kardeşimize bi hocamız atmış yukarıdaki bahsettiğim kısa azameti oku bunu demiş,kardeşin bedeninde 3 farklı ruhani gorevlendirmesi vardı,kulak perdesi yırtık 6 aydır uğultu duyuyor inliyor kulakları..parasıyla kolye almis zikir çekti azamet okudu he..
Herseyin bi usulü adabı vardır İnternetten bakıp 220v kabloda elektrik varken baglayamiyorsak adabı usulü öğrenmeden girmeyin , hobi niyetiyle yazıp çizin ama öğrenmeden etmeyin gardaşlar..
Bak sana en en en basit usulude söyledim genelde özel azamet hazırlanır ama madem meraklısın bide atıp tutuyon kimse yardım etmiyor diyor
az düşte görelim dostu düşmanı dimi baabbaaa
Allah şahit ki ayağına toz değse benden değil haberin ola..
Ya gözün kapalı olsun gir ya uzak dur
Haa o küçük azamet ten sonra ne diyeceksin peki ? Tefekkür et bakalım,yaratilmisa ne şekilde söylersek hem kuruyla yaş birbirinden ayrılır hemde görevi yapar ? Düşün düşün.. Ben balık vermeyi sevmem,biraz düşün kendi cümleni oluştur bakalım..