Alıntı:
Kekik kokusu Nickli Üyeden Alıntı
Hepinize iyi akşamlar,
Bir tanıdığım var ergenlik çağından beri namazında niyazında elinden geldiğince dinini yaşamaya çalışıyor..
Bir süredir sol dizinde mono artritit var (yaşı 50)....hastalık başladığından beri 3-4 yıldır namazını seccadede yerde secde ederek kılamıyor.......çözüm bulabilmek için yıllardır gitmediği dr kalmadı..çözüm yok sadece daha kötü olmaması için çalışıyorlar..diz kapağı şiş bacak kütük gibi kıvıramıyor.
Bir gece her şey normal olarak yattı ve sabaha diz dişti ve böyle oldu..tanıdık bu halde bile gece saat çalınca teheccüde kalkar namazını kılar sonra işine gider çok ama çok disiplinlidir.
Formda bazen görüyorum bazı hastalılara musallatlar neden oluyor vs. diye yazıyorlar ve yine bir yerde okumuştum belki bu formda okudum ama unuttum gitti.."her dişin altında ve eklemlerde üç harfliler vardır oraları tutar" diye..tanıdık içinde böyle bir şey olabilir mi ?
Eğer olabilir der iseniz bu kişiye bir öneriniz olur mu?
Teşekkürler
|
Hemen cin diye başlamayın ezan okununca ürküyomu sure okunan yerden hemen gidiyomu ya da okununca başına ağrılar giriyormu onu de hele ?