Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
her korumanın etki süresi farklıdır,yere çizilen sabit kalır kendine okuyacağın ayetel kürsi çemberi seninle hareket eder..
|
ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hocam peki ben seher vakti, yani yatsidan imsaka kadar bitmis olmali, 41 yasin okusam (bu hesab ettim 6 saatimi alicak gibi).
Bu okumada Ahmed Hulusi´nin bir kitabinda okudum koruma duasi var cok etkiliymis bu koruma duasi.
Dua sudur:
“... Rabbi inniy messeniyeş şeytanu Bi nusbin ve azâb; Rabbi eûzü BiKE min hemezâtiş şeyâtıyn ve eûzü BiKE Rabbi en yahdurûn. Ve hıfzan min külli şeytanin mârid.”
(38.Sâd: 41, 23.Mu’minûn: 97-98, 37.Sâffât: 7)
Eûzü Bi Vechillâhil Keriym, ve kelimâtillâhit tâmmâtilletiy lâ yücâvizhünne berrun velâ fâcirun, min şerri mâ yenzilu mineSemâi ve mâ ya’rucu fiyhâ, ve min şerri mâ zerae fil ardı ve mâ yahrucu minhâ, ve min fitenilLeyli venNehâri, ve min şerri külli târikın illâ târikan yatruku bihayrin, yâ Rahmân!
Facebook ta 300 defa okuncak diyor hem sabah hem aksam yaninda 41 Nas, 41 Felak ve 21 Ayetel Kursi ve " Eûzü Bi Vechillâhil Keriym" de 21 defa okuncak sohbetleri geciyor.
Bu biraz fazla gibi geldi bana.
Hem cok zamanimi alir, artik günese kadar otururum ve o zaman beni artik hic rahat birakmazlar gibi, gibi düsüncelere kapildim.
Ve seher vakti 3 Yasin okumaya karar verdim bunu 7 gün yapcakmisim diyor Cübbeli Hocamiz "yasin Cüzü" kitabinda.
Sizlerin fikri nedir?