Bazi arkadaslarin yorumlarindan yerlerde kivraniyorum.
Bu Hermetik´dir yani konsantre ile baslar hersey.
Franz Bardon bunlara benzer bir cok sey yazmis kitabilarinda.
Evrensel yol olarak gösteriyor bu konsantre yolunu. Onun kitablarinin hepsini hemen duyar duymaz aldim ve kitablari iki haftada yuttum ve tekrar tekrar okudum.
Ben alinca 30 ve 40 Euro arasiydi simdi ikinci kitabi 1.500€, icinde Mendel islemleri var ve ruhanilerin isimleri, sifatlari ve cagiris mühürleri var.
Ilk kitabi ilk anahtar dieyor, arkadasin bahsetdigini basarmaya hazirliyor ve sadece bununla kalmiyor dahasinida. Yani 1 den basliyorak 10a kadar bir yükselis anlatiyor.
Bir insan 3 boyutlu. Yani vücutsal (maddi) ruhsal ve beyinsel (manevi)
Bu 3 insan bedeni (Trinity- denilen olay burdan geliyor) ayni anda gelistirilmeli. 1 inci sadece bir düsünceye odaklanmak, sonra nefes yediklerimizi evrensel gücle doldurmak gibi. ortalarda resimleri canlandirmak gibi ve fantomlar yaratmak gibi 10 cuda ölmüs bir insani geri hayata getirmek gibi. Bunu Isa Aleyhisselam ve Sah Abdulgadir Geylani Hz. nin ve bana kalirsa Muhammed a.s.v Hz. de yaptilar.
3 Kitabida Allahin dili diyor, yahudiler buna Kabalah diyor denemeye bile güvenemedim kendime birinci kitabdakileri basaramazsan kilitlenirsin felc olursun gibi uyarilari var. Uyarilar her kitabinda var. Birinci kitabin birinci bölümünü tamamen basarmadan ikinciye gecme gibi.
Ve bu Franz Bardonún bahsettigini ben Muhiyydin Arabi Hz. den de okudum. Fakat Franz bardon gibi buraya nasil giden bir yol hir bir Islam alimi geride birakmamis. En acik buldugum kitab bu adama ait. Buna benzer yani her sey acik a, b , c sonra d geliyor acik acik yazmis.
4 üncü kitabini ne yazikki Naziler ele gecirmis ve kim bilir nerde.
Hitler öldürdü Franz Bardonu. Kendisine Medyumluk yapmasini istedi o da kabul etmedi. Seni öldürürüm demis Franz Bardon ise " ben istersem burdan hic bir sey olmamis gibi cikarim fakat Allah bana baska bir görev verdi, onun icin benim burda bu hayatda sonum geldi" Istedigini yap bir yere gitmiyorum demis adam ve ölmüs.
Kitaplar artik basilmiyor. 4 kitabinin özetini bir ögrencisi aklinda kaldiginca yazmis ama ondan alisik oldugum yazi degil cok eksikler var.
Bilmiyorum fark ettinizmi artik Googlede de fazla bir sey bulunmuyor hele dünya gercekleri hic bulunmuyor artik.
ah sunuda söyliyeyim ben denedim göz rengi degistirmesini degil ama bu Franz bardon teknigi ile hayatda giremeyecegim bir is yerine devlet memuru olunmasi gereken bir ise.
Ve basardim ama bu islemi 3 hafta sonra biraktim ve beni 6 ay sonra isden cikardilar zaten 6 aylikti kotrat.
Bu olayda cok konsantre gerek, kendinden gececek sekilde o sekilde uzun kalabilirsen cok iyi ama senin bedenini de ruhaniler ele gecirebilir. O zaman zihini kaybedebilirsin akil hastanesine gidebilirsin gibi uyarilar var kitabta.