@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Baya gencsin, daha dogrusu ciceklerin yeni acmis ve 36 tidan sonra cicekler kurumaya basliyor... Demek istedigim genclik en güzel zaman ve sen depresyondasin besbelli ama senin yerinde olsam sakin hap almam. Ibadetlerinin özensiz oldugunu yazmissin. Üzerinde bir Musallat ve ya Büyü olsaydi sen HIC namaz kilamazdin. Er gec kesin Allah´a inancin giderdi. Bence senin iraden biraz gücsüz düsmüs.
Ben de 10 sene rahat bir depresyondaydim ama hep neyi kesin yapip yapmiycami bastan belirlemistim. Yani pirinsipler koymustumkendime. Bazi gittigim Hocalar bana irademin güclü oldugunu söylediler. Ben bu pirinsiplerden geldigini düsünüyorum. Yani kendime kesinlikle ben kötülük yapmam lagzim. Insan gelende kendine kötülük yapar bazi seylere izin vererek bazi gereken seylere izin vermiyerek.
Sen önce bu aldigin her haptan kurtulman lagzim inan bana.
Hap alan kimi taniyorsam her birinin hayati kaydi. Akillari esiyor bazen.
Bu haplar kesin iyi degil biz insanlara. Cünki sen o sekil hasta degilsin.
GENCsin hepsi bu. Ve tutunacak sana iyi enerji verecek bir insan yok gibi hayatinda.
Böyle durumlarda ben sunu fark ettim. En iyi depresyona samimi arkadaslarla takilmak veya o olmuyorsa kendine cok hosuna giden bir hoby ara. Mesela gel arapca yazip okumasini ögren. Yada cin´ce yada Alman´ca, ingilizce yada dikis dikmesini, bahcede bitki ekmesini...
Yani kendini o kadar meskul et ki depresyona zamanin kalmasin.
Benden sana bol pozitif enerji gitsin.