Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
Hocaladin bir cogu oto famirci gibi... Vida bozuktur aman iyiki gelmissin az daha motoru eline alacakmisin der sikacagi vida yerine bi korkiyla sana yeni parcaya girer.
Kisacasi %90 ı para baskada bisi yok....
Tersliklere gelince 14 yildir ayni seyleri yasiyorum son 1 seneyi yazsam 10 saufa yazilir..bosver takilma önce bunlara.stres yaoma...
Esinle uyumsuzlugunuzun anlasamazliginizin tek sebebi nazar olabilirmi allah askina....tum insanlar etrafiniza toplanmis sizimi seyrediyor tabiki hair.biraz kafa biraz uyum birazda evde manevi havanin olmasi lazim evde.
Ben hoca degilim kardes ama gonlu allahta olmayan kadin adama huzur verdirmiyor...
İbadetinde dininde olan kadina 1 kg dondurma alsan yuzu guluyo gonlu dunyada olan kadina dunyayi sersen gozune az geliyo...
|
Tabiki hocam sadece nazar degildir, uyumsuzlukta oluyor. Ben bayanim son paragrafta yazdiklariniz tam tersi isledi bizde. Cok ozele girmek istemem ama ne yaptimsa yuzunu gulduremedim, psikolojik de sıkıntıliydi , oyle bir iletisimsizlikki yillarca eve girerken selam vermedi, gormedi bile, kandil geceleri zoraki anca tespih cekerdi kavga gurultu.. anasini babasini dahi aramak istemezdi, evet babasinin da kabahati vardi ama olmaz kardesim olmaz biz evlatsak kusemeyiz aramali.. bizler anaç tarafiz sonuna kadar idare etmeliyiz, olana kanaat etmeliyiz diye yetistik. oylede yaptim, tabi oncelikle Allah rizasi icin sonra evlatlarim icin, maddi manevi caba gosterdim.. her yolu onerdim hoca , psikolog, yine istemiyorsan yollari ayiralim.. yok hic birine yanasmadi.. velhasil 14 yil suren psikolojik ve sessiz siddet beni tuketti.. ben gemileri yakinca herkese kendisi dedi kabahat bende toparlayacagim diye.. kol kirilip yen icinde kalirken uzuluyorsun hora gecmiyor.. tasmakmi gerekiyor illaki.. simdi nereyi toparlasak diye oda bende ugrasiyoruz.. cocuklarimda cok etkilendi.. ne diyelim imtihan.. uzun oldu hakkinizi helal edin (bu arada hoca para talep etmedi gunahini almak istemem)