Cevap verin milleti aldatmayin ! Cinni hüddami hadimi olanlar delille gelin !
RUKYECİLERE, HÜDDAMCILARA, HAVASÇILARA, CİNCİLERE BEŞ SUAL... CEVAP VERİNİZ, MİLLETİ ALDATMAYINIZ! 1- Madem bu irtibatta olduklarınız Rahmaniydi neden musallatın gerçek se bebi olan insanların günahlarından, okuduğu belâ ve lânetlerden, ana-baba hu kukuna riayetsizliğinden, haram yemekten, faiz yemekten, zina yapmaktan, iftira atmaktan, adaklarını kesmediklerinden yani işlediği hata ve günahlardan 70 ke bairden musallat yaşadıklarını o sevgili hadimleriniz neden söylemediler? Söyle mediniz? Ve şeytanın yazdırdığı kitaplara tabi olup Kur’an-ı Kerime tabi olmayı insanlara öğretmediniz ve tevbeye neden sevketmediniz?.. 2-Kendinizi Hz. Süleyman veya Abdülkadir Geylani mertebesinde bir pey gamber veya veli ilan etmekle keşf ve keramet göstermeye çalışmakla “Her kim dese ki ben alimim, cahil olduğunu gösterir.. ve her kim dese ki ben veliyim, deli olduğunu gösterir” hakikatinin neresindesiniz? 3-İnsanların göremediklerini görenlere ve duymadıklarını duyanlara halk ta biri ile deli veya şizofren diyorlar ve cin çarpmış zavallılar diyorlar... ve bu çarpıl ma mutlak günah ve hatalardan olur.. O halde cevap verin hangi günahı işlediniz de cinler, şeytanlar, dedeler başkalarına görünmezken sizlere hadimim, hüdda mım diye görünür oldu ve görmeye başladınız? 4-Surelerin hadimlerinin olduğuna ve bu hadimlerin insanlara yardım edece ğine dair bir ayet veya hadis deliliniz var mıdır? 5-Neden tedavi ettim diyerek parasını aldığınız umutlarını çaldığınız ve sizde musallat yok veya kalmadı dediğiniz insanlar bizlere geldiğinde yaptığımız kont rolde hepsi şeytan musallatlı çıkıyor? Hadim ve hüddamı savunan sizlere bu beş sualimin cevabını Cin Suresi 6. ayet “Ve ennehu kâne ricâlun minel insiyeûzûne bi ricâlin minel cinnife zâdûhum rehekâ.” “Doğrusu insanlardan bazı kimseler; cinlerden bir takım kimselere sığınır lardı da onların azgınlıklarını artırırlardı.” vermiyor mu?
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|