Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim geniş kapsamlı sordun senin niyetin farklı
Öncelikle yotuber hocalar denince nurettin yıldız, muhammed emin yıldırım ,cubbeli ,kerem önder ihsan hoca niceleri var onlar ilk akla gelir vede sohbetleri güzeldir ...
Havvas ile alakalı kimseye inanmıyorum sadece şunu söyliyeyim işin içine para girince ameller ifsad olur bunu böyle bil ...
hoca ile internetten konuştum bize geleceğini söyledi yalnız **** tl karşılığında bende bidaha aramadım hatta son dönemlere 5 kisilik galiba grup kurmuş izmirde ofisleri var 5 hoca bakım yapıyor diye hocayı çok izlerdim hatta talebe kayıtlarına kayıt olacaktım baktım ki youtubede bi cinci kadın var bilmem 800 milyon cinim var diyen .kadin önceleri açık sonradan kapanıyor samimiyetine inanmıyorum onun herneyse onunla tartışması var ki safi kibir ve boş konuşmalar kimseye inanasım gelmiyor sadece kendim yaparsam o bile şüpheli cinler kandırırsa hapı yutarım ;)
|
O yüzden iyiki buradaki insanlar var ,sıkıntım derdim olmasa bulamayacaktım ,haberim bile olamayacaktı böyle seylerden.Allah razı olsun bu forumu kuranlardan.