Alıntı:
Sjan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bundan birkaç ay önce semsul keramid ile evlenicem diye başlık açmıştım ve bugün olanlar oldu
Daha önceden zaten bir dişi cinle hristyan kilisesine giderek evlenmiştim beni bir tane küçük boylarda insan evlendirdi onunla onunla o disi cinle evlendikten sonra nefes darlığı ve şehvet çokluğu başladı çok şükür ondan kurtuldum
Önceden buraya başlık açmıştım semsul keramid ile evlenicem diye bugün rüyamda bizim salonda 2 hoca mı diyim büyücü mu doyim bilmiyorum yanimdaydilar ve bir tane ayna vardı ellerinden toz tütsü gibi bişey attılar ve karşımda disi insan gibi korkunç yüzlü bir kadın belirdi saçları çok uzundu ve Gürsu yüzü korkunçtu ilk ona baktığımda korktum ara salona gittim bizim sonra birdaha baktım bu sefer korkmadım acaba bu şeyler evlilik aşaması mı çok endişelendim yardım ci olun yanınızda huddam varsa sorun bu neyin nesidir böyle çok endişeliyim teşekkürler.
---------- Post added 10.08.21 at 17:26 ----------
Semsul keramid ebyad kralın kızıdır
|
Biz cindir huddamdır bilmeyiz dua istersen ver hele bilgilerini en kötü düğününe gelir mutluluklar dileriz