Alıntı:
Dazkarieh Nickli Üyeden Alıntı
Anlattıklarınız obsesif-kompulsif bozukluğa da benziyor. Belli bir seviyede ise psikoterapi ile geçiyor ancak beyin kimyası bozulduysa ve takıntılar hayat kalitenizi düşürüyorsa bir psikiyatrist uzmana görünmekte de fayda var. Onun dışında sıkıntılarınızın gerçekten manevi yada metafiziksel olduğunu düşünüyorsanız sitemizde bakım yapan hocalara ulaşabilirsiniz.
|
okb değilim yani tekrarlayan düşünceler yada takıntılar 2 senedir benim üzerimde 3 yıl önce koruma adı altında vefk yaptırdım sonradan birşeyler oldu bozdum vefk yanlış yapılmış 1 sene elimde zikirmatikle gezdim ama.namaz farzlar yoktu acaba burdan mi bir sikinti kaptım
ayrıca burdan bir hocaya bakım yaptırdım bende ummusubyan olduğunu söyledi erkek de ummusubyan olur mu ? (ayrıca 30 yaşındayım )
bu sıkıntılarım baslamadan önce çalıştığım biriyle bir yanlış anlaşılma muhabbetine gozgoze geldim şahsın da gözleri cam mavisi gibi idi ne olduysa ondan sonra oldu sıkıntılar daralmalar beynimin üstünün yanması vs sonra vefk yaptırdım koruma adı altında sonrasında anlattığım gibi iste