Alıntı:
Kekik kokusu Nickli Üyeden Alıntı
Tatlım çok genç olduğun belli...ne yaşıyorsun bilmiyorum ama ne yaşarsan yaşa geçecek bunu sakın unutma ..su akacak yolunu bulacak...bazen çok çaresiz hisseder insan kendini bu durumda dua etmek çok çok önemli yaradanına sığınmak yardım istemek .....dua kadar bu kadar çaresiz hissediyorsan bu düşüncelere sahipsen profesyonel bir yardım almanda seni rahatlatacaktır..
Rabbim kalbini genişletsin ..derdi veren Allah dermanını da gücünü de verir...sen yeter ki sakin ol dedim ya geçecek..inan bana yıllar içinde ne geçmez sanılan dertler sorunlar geçiyor geriye dönüp bi bakıyorsun ki geçmez dediğin neler neler geçmiş gitmiş ...
O nedenle böyle şeyler düşünme bile...pireye kızıp yorgan yakma..bu dünya imtihan ,dert ,keder, sınav dünyası..dünyaya keyif sürmeye gelmedik maalesef...bazılarımızın sınavı çok çetin olabiliyor ama unutma en iyi öğrenciler en zor sınavlara tabii tutulanlardır..en iyi kullarda çetin sınavlardan geçerler Allah o sevdiği kulların duasını duymak ister.....ayrıca dünyada dertler gelirken tek tek gelmezler giderken de tek tek gitmez...tatlım senin de güzellikler yaşaman yakındır...
Sabır sabır sabır...
|
Yine ne güzel yazmışsınız yargılamadan tavsiye vererek teselli ederek.
Allah razi olsun.