Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
Kimse kimsenin derdinden anlamaz kardeşim ancak empati kurarlar ki oda ne kadar hissedebilir ki ;)
Lâkin unutma ki dertten büyük dert her zaman vardır yani en dertli kişi olduğunu sanırsın başkasının derdi yanında seninki deve de sinek kalır ;)
Ancak dua et intihar konusunuda düşünme yapabilirsen bırak her şeyi git veya içinde sakladıklarını tutma anlat içinde ki doğruları dinle peygamberimizin sünnetine uy ve tabiri caizse eteginde ki taşları dök sırlar biriktirme korkma cesaretli ol en fazla ne gelir ki başına neyse kardeşim ALLAH c.c yardımcımız olsun selamelte ...
---------- Post added 05.08.21 at 12:56 ----------
Ve en önemlisi rabbimizin sana mesajı ;;;)))
"Göğsünün daraldığını biliyoruz " (Hicr 97)
"Rabbin için sabret " (müdessir 7)
"Şüphesiz ki , Rabbin sana hak ettiğin bütün nimetleri verecek ve sen de hoşnut olacaksın " (duha 5)
Yukarda ki 3 ayet her derdin davasıdır tefekkür et kardeşim rabbimize sığın ;;;)))
|
Evet kardeşim her dağ kendi yükünü bilir rabbim yar ve yardımcımız olsun bırakıp gitmel kolay olsaydı yola çoktan çıkılırdı Allah açardı o yolu ama bu yolda daha çok diken var demek temizlenecek ama benim ne maddi nede manevi güçüm kalmadı o dikenleri temizlemeye tükenmekte son demdeyim iki yıldır kafamı ciddi ciddi kurcalıyor ölüm ama yapamıyorum yapamamda yapmamda ama işte o nefsin bpşluktaki zor an ne yaptırır bilemem benim işim Allaha kaldı rabbim nasip ederse olur etmesede artık susar çekerim nasip kısmet kader diye Allah hakkımızda hayırlısını yazın cümle Alemin inşallah