Alıntı:
Lavi44 Nickli Üyeden Alıntı
Hepinizden Allah razı olsun şimdi biraz daha iyiyim dua ile durumun öyle aşk meşk mevzuları değil yanlış anlaşılma olmasın benim sorunum başka Allah bana yardım etsin inşallah
|
Kimse kimsenin derdinden anlamaz kardeşim ancak empati kurarlar ki oda ne kadar hissedebilir ki ;)
Lâkin unutma ki dertten büyük dert her zaman vardır yani en dertli kişi olduğunu sanırsın başkasının derdi yanında seninki deve de sinek kalır ;)
Ancak dua et intihar konusunuda düşünme yapabilirsen bırak her şeyi git veya içinde sakladıklarını tutma anlat içinde ki doğruları dinle peygamberimizin sünnetine uy ve tabiri caizse eteginde ki taşları dök sırlar biriktirme korkma cesaretli ol en fazla ne gelir ki başına neyse kardeşim ALLAH c.c yardımcımız olsun selamelte ...
---------- Post added 05.08.21 at 12:56 ----------
Alıntı:
Lavi44 Nickli Üyeden Alıntı
Hepinizden Allah razı olsun şimdi biraz daha iyiyim dua ile durumun öyle aşk meşk mevzuları değil yanlış anlaşılma olmasın benim sorunum başka Allah bana yardım etsin inşallah
|
Ve en önemlisi rabbimizin sana mesajı ;;;)))
"Göğsünün daraldığını biliyoruz " (Hicr 97)
"Rabbin için sabret " (müdessir 7)
"Şüphesiz ki , Rabbin sana hak ettiğin bütün nimetleri verecek ve sen de hoşnut olacaksın " (duha 5)
Yukarda ki 3 ayet her derdin davasıdır tefekkür et kardeşim rabbimize sığın ;;;)))