Cahilliğimi mazur görün kıymetli büyüklerim ama çok merak ettiğim bir konu var. Elbette siz de biliyorsunuz ki 2020 felaketler yılı olarak kayda geçti corona a virüs b varyant ve daha sıradaki varyantlar. Nasıl bulaştığı bile belli olmayan ve tabiri caizse insan seçen ve ortaya çıkmak için 2020 yi bekleyen akıllı virüsler. Sonra seller depremler oldu ve şu an yangınlar. Cübbeli hocamız corona yi arayacaksınız demişti aylar önce. Ve Abdullah çiftçi (stratejist) söylemlerine göre yani bastan beri takip ediyorum senaryolar bitmeyecek ne zaman insanların kontrolünü ellerine alana kadar hatta yine denilen e göre hangi yılsa o zaman onların seçtiği firavunla dünyada tek bir din hedefleniyor gökyüzünden suretler yansıtılacak bile deniyor ve söylenen hersey hep çıktı. Asıl mesele dünyanın çivisiyle oynayan malum şahıslar sürekli 666 ( iblis) in oğullarıyiz adı altında hayran kitlesi oluşturuyorlar. Şimdi benim merakım bu şahıslar kotü varliklar la işbirliği içinde olabilir mi ve eğer öyleyse çok özür dileyerek söylüyorum bu işin ehli olan kişiler de onlara engel olamaz mı.?
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]