ilişkilerim sonuçlanmadan bitiyor, düşüncelerinizi almak isterim
merhaba herkese,
cok uzun süre olmasa da takip ediyorum. yapılan uygulamaları,deneyimleri,görüşleri takip ediyorum. yorumlarından usluplarından anladıgım kadarıyla cok nahif insanlar bulunmakta.
cok kısaca sorunum ile alakalı duruma gelmek istiyorum. belli bi yaş üzerindeyim kendime ait artık düzenimi oluşturmak istediğim için bazı kişiler ile görüşmelerim oluyor.ve bu görüşmeler konuşmalar ilk 2-3 ay cok güzel iken bir anda buz gibi oluyor. insan karşı tarafı suclamadan önce hatayı yanlışı kendinde aramalı düşüncesindeyim ve baktıgımda yaptıgım kötü yanlış bir durum göremiyorum. daha öncesinde cok uzun süreli inişli cıkışlı bir ilişkim oldu ama hayırlısı değilmiş bitti. ondan sonra görüştüğüm konuştugum kişiler ile belli bir noktada tıkanıyorum. gönül eğlendirme laylaylom bişeyler istemiyorum.ve net bi şekilde başlamadan söylüyorum zaten. kafama cok takılıyor ya kısmetimi bağladılar, ya mutlu olmasın herşey eksik kalsın diye bişey yaptılar bilmiyorum. cunku cok şükür mutluyum herşey cok güzel dediğim anda duygularımda net oldugum anda film kopuyor sanki.
sizlerden ricam okuyan yorum yapmak isteyen herkesden düşüncelerini önerilerini almak isterim. belki yasadıgım şeyi yaşamış olan yada yasıyor olan birileri olabilir.
|