Rüyamdaki Akrep Cin
Eskiden birçok kötü varlıklarla uğraştım ama muskam sayesinde iki yıldır onlardan uzağım en azından kendi iradem dışı bana bulaşamıyor irtibat kuramıyorlar. Dün gece ilk kez bir cin rüyası gördüm ki yani benim cin rüyalarımın bir rüyadan ziyade cinlerin yönettiği gerçekçi şeyler olduğunu söylemek isterim. Rüyama gelince rüyamda akrep görünüşlü ama tam da akrebin görünüşü olmayan ağzı bir gaga gibi uzun ve kuyruğu normalden daha uzun bir varlık gördüm bu bir yerde esir tutuluyormuş, sonra görünüşte beyaz tenli güzel görünüşlü bir genç çocuk oldu ve görünüşü çok masumane, çaresizdi bana dedi ki "beni öldürecekler ve lütfen beni kurtar.Ben daha önce sana bulaşanlardan değilim senle ilk kez konuşuyorum" Onu hapseden veya bir şekilde bir yerde tutan kişiyi de bana gösterdi o kişiyi de tanıyorum. Bu gün veya yarın bu konu üzerinde duracağım size de anlatmak istedim. Açıkçası muskamın bende olmasına rağmen böyle bir rüya görmeme şaşırdım. En azından bir şey bir yorum söyleyecek varsa sevinirim.
Alıntı