sistis veya testis iltahabı olabilir mi acaba ? Sistiti bir araştırın , sanırsam sistit var sizde bu hastalık o tetkiklerle çıkmıyor . Saraçoğlu sistit kürü var youtubeda onuda deneyin eğer belirtileri varsa , söylemiş olduğunuz prostat sistit tipi bir hastalık o yüzden sitroskopi hiçbir işe yaramaz . İdrarda kristal varmı o belli olur oda yok anladığım kadarıyla
---------- Post added 27.07.21 at 14:24 ----------
Alıntı:
baykartalizma Nickli Üyeden Alıntı
Evvela selamlar bir çok doktora gittim bir çok tahlil yaptırdım ancak derdime çare bulamadım. Allah kimseye vermesin bu rahatsızlığı. Rahatsızlığım şu: İdrarımı tam yapamıyorum, son kısmı hep damla damla geliyor ve uzun sürüyor. Bazen çatallanma oluyor. Yapılırken çok acı veren ve zor olan Sitroskopi muayenesi(İdrar kanalına kamera ile bakmak) yaptırmama rağmen doktorlar görünen bir şey yok diyorlar ancak ben bu rahatsızlığı yaşıyorum. Yaşadığım şeyi nasıl göremiyorlar diye psikolojim dahi bozuldu. Başına bu rahatsızlık gelen var mı, çaresini bulan var mı?
|
bildirim gitsin diye alıntılıyım , sististir büyük ihtimal siz kürü kullanmayı bir deneyin eğer o olduğuna emin olursanız . İlk başta yanmada olur ama zamanla temizler toparlarsınız inşaAllah .