[QUOTE=Kgumus;440477]
Alıntı:
Kekik kokusu Nickli Üyeden Alıntı
Hayra karşı Günaydın
Tekkeden dervişten anlamam çokta merak etmem
Herkesin yaptığı yazdığı kendini bağlar
Ben hala diyorum
Hanım kardeş hem evli hem çocuğu var
Yaptığı şey tabiki öyle kimsenin benim gibilerin yapacağı bişey değil
O yüzden taktire şayan Rabbim sevabını kat kat versin
Hala diyorum 3 saatlik uyku
Gelelim 2ciye
Aslında belli bir yıldan sonra ayın 3 yada 5 günü okuyamaz. Hanım olduğu için O zaman her gece olmuyor
Yani olmazda olsa bile diyelim bunu yapan erkek neden yıl ve günlük sayıyı yazmış
Övunmek amacıyla yazmamıştır haşa girmem kul hakkına
Sadece niye yıl ve okuma adedini yazmış
Merakım bu
üveys peygamber yok Kuranda da üveys peygamber geçmiyor.
Ben bunak cahil biriyim kendimi yargılarım. Zamanım kalmaz başka yargılamaya
Bu cahil ve banak faniden sevgiler
|
Tekrar merhabalar,
1-Yazının özü tekke derviş vs değil sözlerin özü anlamları manaları anlatıkları alınacak ders.....
2- Afitap hanım çok zor günler geçirmiş ruhu çoook çok üzülmüş çok yalnızlık çekmiş .....bir kadın olarak çok rencide olmuş aşağılandığını düşünmüş kalbi kırılmış çok yaralı biri aslında...o bunları dua ile aşmaya çalışmış aşmışda güçlü bir kadın kendisi ..yaşadıklarını sadece Allah ile paylaşmış ona sığınmış sadece ona dua etmiş 3 ya da 3000 ya da 1000 ne fark eder siz niyete bakın...
O da ölümlü bir fani hepimiz gibi doğruları yanlışları var belki burada sohbet etmek istedi kendine bir ses istedi..yanlış yaptı diyelim bu kadar hırpalanmasına gerek var mı.....aslında gereksiz yere kendini çok da üzmüş ...keşke okuyup geçse kendine dert etmeseydi ama dedim ya haksızlığa gelemiyor...
Siz de takılmayın bunlara velhasıl haklı olduğunuzu var sayalım ne geçecek itiraf ettirseniz...inanıp inanmamak kişiye kalmış..neyi kime niye kanıtlamaya çalışalım ki herkes kendini bilir...
Sizinle sohbet güzeldi
Hoşça kalın