Alıntı:
cutedinazor Nickli Üyeden Alıntı
gördüğüm rüyaları pek hatırlamazdım. bu büyü müyü işlerine uyanmaya başladıkdan sonra. bazı rüyalarım aklıma gelmeye başladı. örneğin bi tanesinde güneşi bana çok yakın ve tam karşımda büyük bir halde görmüştüm. yani beni etkilemiş olan bazı rüyalarım aklıma gelmeye başladı. bir başkasında çok güzel bi ormanın içinde yürüyüp bir yere gidiyordum o da aklımda kalmış ama orman şahaneydi böyle ağaçlar değişik hayvanlar su mu gibi şeyler.
rüya meselesindeki diğer detay;
rüyama giren 2 kişi oldu bunların 2 side büyü ile uğraşan şahıslar, birinde bir senaryo vardı, diğeri cinsel diyebiliriz. yani bu rüyaya girme olaylarının da yöntemlerinin vs olduğunu bu yollarla yani araştırmalarla öğrendim..
diğer bir rüyada ise yine başka bir bu büyü işleriyle ilgili kişi başka ortak bir tanıdığımızı kışkırtıp benim üzerime yürütüyordu bende de silah var ı esnada ( rüya bu : ) neyse sıktım ama silah boş..
uyandığımda o kışkırtıcı büyü müyü yapan vatandaşın o diğer kişiye büyü yaptığını ve o kişi ile olan ilişkimde bir çeşit kontrol sağlamaya çalıştığını düşünmüştüm ve bu daha sonra tahmin ettiğim gibi oldu vs vs.
annemin bana yaptığı büyüler var sonradan anladım tabi bunları çünkğ önceden inanmazdım böyle şeylere, hatta yakın bi zamanda benle irtibat kurmadan önce gözümün seyirmeye başladığını farkettim ;)
yani telekinezi tarzı şeyler işte araştırınca bu bilgiler çıkıyor.
özetle böyle benim durumum ve sadece araştırma yapıyorum.
irşad meselelrrine girmek istemiyorum çünkü sizlerle bu konulara bakışımız ayrı ben sadece Allahdan yardım isterim ona dua ederim ama araştırmak tabiki önemli.
çünkü sizi korkuyla, mal ve canlardan eksiltmeyle, açlıkla deneyeceğiz, sabredenleri müjdeşe diyor.
yer ve göklerin orduları onundur ve onları ondan başkası bilmez diyor.
son olarak kendisine onlarla dua için gönderdiği isimleri mantra gibi tekrarlamak ki "onun isimleriyle aşırı gidenlere uyma" da der ayetin devamında ya da okuyup anlamamız için indirdiği ayetleri arapça yine aynı şekilde ya da başından sonundan kenarından ya da tersinden falan alıp yine şu kadar bu kadar tekrarlamanın da benim inancımda yeri yok.
isim sancak ya da soy isim ;) ( fazla detay veremem çünkü en yakınımdakiler hiç tanımadıkları eş dostumun anne adlarını sorarlardı bana eskiden de anca anladım amaçlarını..)
Saygılar.
|
Gardaşım 1 sıkımlık doldurdum dabancayi hedef göster banada vurayım ha onları
Sancak soy isimde isminide vereydin keşke..Dua etmeye yer ariyoz sende diyon ki benim duanıza ihtiyacım yok
anne adı falan sormadım bak..
Yaşadığın şehir Ankaraysa cidden işler sıkıntı.. Ankara büyücülük okulu epey faal Allah devirsin hepsini
Manisa dan hakan geliyor göynüme o sen misin başka duaya ihtiyaç olan kardeş mi bilmem..
Ben sana birsey diyem ; La havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim... ne demek ? Allah istemese kolumuzu kaldiramayiz güç kuvvet ondan,bu kadar adam toplandıkta sana dua etmek istiyoruz..Ne para istedik ne şart koştuk,sanma ki bu siteye gelişinde sebepsiz.. Değil cancagzim değil..
Biz alim evliya ermiş değiliz ama bize de az büyü yapılmadı az musallat yaşamadık,kulak arkası bile kalmadı gardaşım
Dilerim ki Allahtan kalbine hikmet inzal ne irsal eyler,ha sana birseyde söyliyem..Allah kuluna yardımı kulları üzerinden ihsan eder..Cebrail olmadan da vahiy gelirdi ama hikmetine binaen Cebrail vesile idi..Azrail olmadan can alamaz mi Allah ? Haşa..Öyle de bi alır ki amma hikmetli işleri vardır..
Kaldı ki her işin bi ilmi , usulü ve adabı vardır..
Sen musibetinin vakti dolması buraya yazamazdin,biz Allah istemese sana dua edemeyiz..Güç kuvvet Allahtan dilediği gibi iş görür bırak ayak sürtmeyi dua edicez adını ver anne adın sende kalsın dua ederken anne adı lazım değil ya
Demişler ya bir iş zor ise makbuldür diye,ya naz ehli misin niyaz ehli misin haydi söyle adını da bi dua edelim..Sebepsiz gelmedin buraya aç gözlerini cancagzım