Çocuğun gözlerini kapattı ve çocuk hepsini gördü
Arkadaşlar ben 4-5 sene önce iç daralması ve rüyalarda korkutulma yüzünden bir hocaya gittim hocanın dediğine göre arkadaşları varmış hepsine isim vermiş ahmet hoca mehmet hoca gibi küçük bir çocuk götürdük onun gözlerini kapattı sormaya başlafı falan hoca karşında görüyormusun çocuk evet görüyorum dedi çocuk benim yiğenim sonra sorular sormaya devam etti yiğenime diyor sor bakalım falanca hocaya dayıma musallat olan gelsin karşıma diyor yiğen gördüğü hocaya söylüyor karşısına falan geliyormuş bi iki seyans böyle devam etti sonra sana rukye yapalım dedi yatırdı radyodan kuran açtı bi yandan alnımdan tuttu artık hocalar dediklerine asılın çekin falan gibisinden seyler söyledi bunu yaparken de ablam gözü kapalı olanları görüyormuş ablama soruyor nerde ablam diyor göbek hizasında sonra asılın çekin demeye devam etti sonra tekrar sordu nerdeler ablam ayaklara kadar geldiler dedi biraz daha devam etti tamam çıktılar dedi ilk seyanslar arasındada bana bi muska verdi yatarken yastığın altına koy dedi şimdi yakmıyorum artık nerde bilmiyorum rukye bittikten sonra geçmiş olsun dedi bide bu kağıdı verdi eğer daralırsanız bunu kesip kesip yakın dumanını içine çekin dedi.
En son 2 sene önce duydum hoca felç geçirmiş. Daha da haber alamadım.
|