Geniz burun tıkanıklığı
Şu kreşe basladigimizdan beri solunum yolları hastaliklarina da merhaba dedik sanki.neyse kısa keseyim.
Kizim 3 yasinda devlet hast. Cocuk dr una götürdük. Nezle yada üşütmeye bağlı gribi gecmemisti.neyse antibiyotik ilaç verildi içti bitene kadar antibiyotiği 2 gun sonra ise babası ile cocuk psikiyatrina götürdük klimasiz arabada pencereler açık her yerimiz güneş
Sonra ateşlemeye başladı.susuzluk atesi gibi avuclardam baş yuz ve eklem yerlerine atladi.neyse agri kesici ates dusurucu ile bi 3 gün böyle gitti.ateş düştü.ve tekrardan nezledeki gibi genizler dolu.yalniz balgam illetini atmayi bilemiyor.o otri bebe gibi şeyleri istemiyor. Ayak tabanlarina viks ve bal yedirdik denedik fazla değişen birsey yok.sadece geceleri oluyor.gunduz birseyi yok.alerjiden şüphelendik.ama şüphe işte.ben çalışıyorum. Ve cocugumu dr a götürmek için yeni izin almis oldum.sozde başka ilceye cocuk dr una götürmeye çalışsam annemle çocuk eks gider mi bilmiyorum.kendi annesi ile olmaz çünkü gece duruma annemle biz şahidiz.