Alıntı:
Mhmt19 Nickli Üyeden Alıntı
Cümleten Selamünaleyküm.
Forumda daha önce yazmıştım . Dayımla şahsi problemlerim var. Babamın kendisine borcu var.
Dayımın parayı falan istediği de yok,zaten babaminda vermeye niyeti yok.
Ben kendim dayımla kanlı bıçaklı düşman gibiyim.
Babam dayımla sürtüşmeye devam ettiğim için iki lafinin birinde bana beddua ediyor.
Bugün evde yemek yiyoruz abimle. Abim bu konuyu açtı . Tabii bende karakter gereği damarıma dokununca bağırarak konuşuyorum.
Tam o sırada dışarıdan babam geldi.Ve ilk cümlesi " bununla tartışmayın bunun belasını Allah verecek bekleyin" dedi.
Ne yaptım diyorum sana, ben sana ne yaptım. Trilyonlarin vardida ben mi yedim bitirdim. Bana üniversite mi okuttum bana lise mi okuttun. Kendim hem çalıştım hem okudum. Ben sana ne yaptım da bana beddua ediyorsun diyorum . Cevap " Bekle diyor Allah'ın belası yakındır".
Akşamdan beri içim içimi yiyor. Sinirden parktaki banklara vuruyorum.
Allah aşkına cevap verin, durduk yere edilen beddua kabul olur mu
|
Beni yanlış anlama kardeşim belliki öfkeli ve asi gençsin bu şekilde tahammulsuzluk hali devam ederse belaya bulacağıni anlatmaya çalışıyor olabilir baban hem unutma olay aile büyükleri arasındaysa onlar barıştıysa sana düşen büyüklerden af dileyip özür dilemen eğer özür dilersen sünnete uygun haraket edersin en azından ailen mutlu olur dayanamiyorsan dayina ALLAH c.c yakın olun da benden uzak olun diyerek uzak durmak en mantıklısı hem sen tabiri caizse diş gösterdin kolay kolay bulaşmazlar sana sende özrünü dile önüne hayatına
bak akraba değerlidir eğer anlaşamıyorsun uzak dur dünyada ki hiç birşey anneleri üzmeye degmez aklında tut. Bu sözü selametle kardeşim...
---------- Post added 19.07.21 at 23:47 ----------
Ve babaları ;)
---------- Post added 19.07.21 at 23:48 ----------
Bende şuan babamla aram biraz numunelik sebebini buldum çözümü uyguluyorum tez vakitte düzeliriz İNŞAALLAH