Ben okudum bir kere keşke okumaz olaydım o gece o kadar kalabalık geldiler ki rüyamda anlatamam anlamadığım bir dilde çok kızdılar bana çoğunluğu fısıldıyordular bir tanesi sol kolumu ısırdı sonrası Ha mim ayn sin kaf okuyarak ismimi söyleye söyleye tehdit ettim omları rüyamda zor çıktım yanlarından balkondan atladım bir meyve ağacı dalı sanki bir ele tutularak kaçtım ordan zor uyandım o kadr hızlı atıyordu ki kalbim tansiyonda tavan yaptı sayısız ayetel kürsi okudum sonra @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocanın önerdiği ev koruması veddua süresi okudum titrereyek sonra sağ devri yaptım ayatel kürsi ile sonra bir rahatlık geldi hamd olsun o gün kuran da Ali imran süresi okumuştun bir anda Ali imran 160 ayeti mırıldanarak okudum aklımda kalmış nasıl olduysa meal baktım çok pişman oldum ki ben behretiye okurken bana yardım edin dedim haddimi aşmışım 😞ayetin meali (“ Eğer Allah size yardım ederse, o zaman sizi yenecek yoktur. Ve eğer sizi yardımsız (yüz üstü) bırakırsa, ondan sonra size kim yardım eder. Öyleyse mü’minler, Allah’a tevekkül etsinler (Allah’a güvensinler).”) sonra tevbe namazı kıldım Allahım affetsin
Rızık için ben namazlardan sonra 129 Ya Latif C.C sonra Şura 19 ayetini 9 kere başlarında besmele ile okuyorum hamd olsun rabbim sebebler yaratarak çok olan borcumu azar azar olsada ödetiyor rabbime hamd olsun o neylerse güzel eyler ALLAH HERKESE HAYIRLI BEREKETLİ RIZIKLAR VERSİN AMİN AMİN AMİN