Alıntı:
Ressamosman Nickli Üyeden Alıntı
Celcelutiye ve çevşeni kebir bugün başladım daha önceleri YouTube tan dinliyordum huzur buluyordum fakat bugün yavaş yavaş tane tane okudum peşine de salavat ve Kelime-i tevhid ile 2 okurken çok huzurlu okudum fakat 1 saat sonra çok fazla vesvese geldi ki ayetül kürsi okudum ve diğer ayetler ve esmalar ağlaya ağlaya durduramadım etrafımda ki insanlar ı kendi kendime çekiştiriyordum o kadar kötü şeyler düşündüm kü anlatamam en son ya Kuddüs ve ya hafızla biraz rahatlayarak öğle namazını Eda ettim amma zorla kendimi evden attım yolda yürürken de ayetül kürsi ile arkadaşlarımın yanına gittim (hakkında kötü düşündüğüm vesvesesi anında aklıma) gelen neyse arkadaşlarım şefkatle karşıladı beni her zamankinden farklı olarak
Ama akşam eve geldim zikir ve namaz sırasında vesvese bırakmıyor yakamı ne yapabilirim acaba @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam ?
|
2 rekat tövbe namazı kılıp selamdan sonra geçmiş ve gelecek tüm günahlarına tovbe et..
Cevseni kebire başlarken sadece Allah rızasına niyet et