Alıntı:
scsc Nickli Üyeden Alıntı
Abilerim, ablalarım, hocalarım; bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Beni yargılamadan önce konuyu anlatıyım yorumunuzu onagör yapın 4 senedir bir ilişkim var beni defalarca aldatmış evlenecez derken büyü olduğunu öğrendim ayrıldık. yardım ettim bi süre sonra barıştık. ayrıca bu süreçte ben
iş hayatıma geleceğime yönelik hiç birşey yapamadım ona destek olmak için ufak işlerde çalışıp ona destek oldum. Olanların sonucunda bir ay önce anlaşarak ayrıldık.
ben kendi hayatıma geri dönmeye önüme bakmaya karar verdim. Daha sonra beni defalarca aradı ağladı barışmak için yalvardı. Dayanamadım affetiim vardır bi hayır dedim. Fakat bu süreçte ayrı şehirlerde yaşıyorduk. 3-4 gün önce gizli gizli başkasını hayatına aldığını öğrendim. Sizden tek bir konuda yardım etmenizi istiyorum. Bu insan bana bunları yapıp hayatına mutlu bi şekilde devam ediyor. Büyüye yaklaşmak istemiyorum fakat büyü dışı bunun bana yaşattığı gibi acı çekmesini istiyorum. Allah rızası için bana yardım edin size dua eder yasin okurum. (lütfen bunu okurken yerime koyup neler hissedersiniz bir düşünün)
|
Selamin aleykum gecmis olsun. Agir bir durum , hatta bir erkek icin en agir sinavlardan bir tanesidir belki aldatilmak konusu.
Intikam alabilirsin sorun yok ama bu Seytan ve Nefstendir ; hakli olsan da onlardandir , hakli olmasanda onlardandir 3.bir secenek yok garanti olarak ya Seytan ya Nefstendir, cunku Intikam Sufli bir hissiyattir; karanlik bir enerjidir.
Hakkini helal edip var git yoluna de ; buyuyu bozulmusmu diye iyi bir kontrol ettir sarlatan olmayan birine , bozdur , butun baglari kopart. Sonra da de ki Allah'im sen sahitsin, senin rizan icin hakkim ona helaldir, sen bu aci durumu Zat'ina yaklastirmana vesile eyle.
Unutma ki Allah'a yaklasmis olan bir Kul icin ne korku vardir ne uzuntu vardir ne dert ne tasa vardir. Tek derdi Allah askidir.
Iste bu hissiyatin duygularin suanda olmasi tabiiki zor , ama niyetini boyle et ; o kotulugu yapani affeyle ki; Allah onu Zelil etsin , seni Aziz edip Yukseltsin.
Buyuk Zatlara bir kotuluk edildiginde ; kendileri hic birsey yapmamalarina ragmen hakli olmalarina ragmen , giderlermis bir hediye gotururlermis , "Ozur dilerim kusura bakma" derlermis.
Halbuki ortada ozur dileyecek birsey yok, ama ozur dilerlermis.
Cunku bu NEFS'e oyle bir SOPA indirirki , onun Beynini dagitir. Cok agir gelir Nefse.
Bunu yapmaya calis. Sinirini uzuntunu icine atmaya calis, Allah'a sigin; O seni iyi edecek insallah merak etme.
Cok gecmis olsun kardesim.Allah sabirlar versin.