Alıntı:
umutttt2021 Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar herkese,
işimi gücümü bıraktım cocugumu ihmal ederekten çünkü malesef her yolu denedim 6 senedir her gün kavga cocuk olur düzelir dedik dahada beter cocuk 3 yasına geldi hergün kavga hemde önünde sebeb bu lanet olası instagram hastalığı ben mütevazı işinde gücünde elinden geldiği kadar namazını kılmaya calısan maddi durumu kötü olamayan biriyim maalesef eşim bu instagram hastalığına bulaştı yok takipçi 10 bin olsun yok 30 bin derken 70 bin oldu ve kolay yoldan para kazananlar grubuna girmek için 24 saatini buna harcıyor agresif ağza alınmayacak kelimeler cocugun hem anası hem babası oldum kızım agresif olamaya basladı isterse cocuga bakıyor cocuk etrafında anne anne diye diye yanıyor ama bağırma ve sofor ilgi inanın bir umuttur diye yazıyor alttan aldım evden 3 gün gittim konusmadım cok ilgi gösterdim ama nafile başında şımarttım karakteride buna yatkın olunca olanlar oldu allah rızası için başına heşen var ise çözdüyse dua esma ne varsa yapmaya hazırım abukata gitsem boşanırıö ama olan kızıma olur bakmaz tehdit eder göstermez vs vs inanın utanıyorum yazmaktan lütfen varsa bir bilgiğiniz paylaşın lütfen sağolun şimdiden allah büyüktür ya sabır
|
imtihan dunyasi, herkesin imtihani farkli bilerek yada bilmeyerek yaptigin yanlistan bu imtihan sana layik gorulmus,elden bir sey gelmiyor bazen,ama carelerde tukenmez her derdin dermani var mesele dermani bulup yakalayabilmekte...ozelden yazin durumu istisare edelim insaAllah caresini buluruz Allah büyüktür.