Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
niye o kadar alindin yazdiklarimdan anlayamadim,senin inandigina ben yada bir baskasi inanmayabilir,inanmak zorubda da degil,ispat isteyebilir,sende ben ispat etmek zorunda degilim dersin olur biter,baska söze gerek kalmaz,bu kadar gerilmene bu kadar siteme gerek yok,ben yine soyluyorum,ismin insanin kaderine etkisi olmadigi gibi burclarinda insan kaderine etkisi yoktur bunlar batildir,isteyen tum hayatini ismine ve burcuna gore duzene koymaya calisir, bende Kader ve nasip gercegi uzerine duzene koymaya calisirim herkes yolunu inandigi uzerine yurumeye calisir,ve ne ismin nede burclarin hurufu mukatta ile iliskilendirmek hatadir,derim ve konuyu kapatirim bu kadar basit....
|
abi sence senin istediğin kanitlar bir cumlelik mi bence bi tez linki koymak lazim enine boyuna.astroloji ile ilgili yüzde 80 donanimliyim harfler konusundada devam ediyorum.Allah kimsesin adini boşuna Ahmet, mehmet... diye koyulmasini nasip etmez ben bunda hikmet ariyorum da bu tarz hikmetin ispati nasil bilimsel olur onu bilemeyecegim