Alıntı:
sevingül Nickli Üyeden Alıntı
Musallatli olan bir sürü insan var chatte konusmasindan belli oluyor.ben simdi bunu bildim diye alim mi oldum.ayrica biri musallatini anlatan kisiye gormem bilmem bana musallatini mi kanıtla diyorum yada diyen de durmadim.bi hoca musallatini alirken birinin alıp almadigini bana mi kanitlasin bu ortamda nasıl olacak?ben herkesin bildigi bilgiye saygi duyuyorum savunmak zorunda degilim ama konusuna giripte hadi bunu kanitla demem.bu birtek sende görüyorum.git o zaman diger konulara da yaz kanitla bana de abi
|
niye o kadar alindin yazdiklarimdan anlayamadim,senin inandigina ben yada bir baskasi inanmayabilir,inanmak zorubda da degil,ispat isteyebilir,sende ben ispat etmek zorunda degilim dersin olur biter,baska söze gerek kalmaz,bu kadar gerilmene bu kadar siteme gerek yok,ben yine soyluyorum,ismin insanin kaderine etkisi olmadigi gibi burclarinda insan kaderine etkisi yoktur bunlar batildir,isteyen tum hayatini ismine ve burcuna gore duzene koymaya calisir, bende Kader ve nasip gercegi uzerine duzene koymaya calisirim herkes yolunu inandigi uzerine yurumeye calisir,ve ne ismin nede burclarin hurufu mukatta ile iliskilendirmek hatadir,derim ve konuyu kapatirim bu kadar basit....