09.07.21, 11:03
|
Vefalı Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 247 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
inandigin ve savundugun bir seyi ispat icin prof olmaya gerek yok,savunuyorsan bilgi birikimin vardir ki savunuyorsun,kulaktan dolma bilgilerle savunuyorsan bu başka,şimdi isim takisi ile basladin,işi burclara getirdin,burclari havasla iliskilendirdin,şimdi hepsini aldin,hurufu mukattaya yükledin,neyi niçin neyle birbirine sarmal yaptin anlayamadim,sende bilmiyorsun bunlarin birbiriyle iliskisini,cünku hic bir ilişkisi yok,mesela anlat şimdi,bengi nin sonuna su takisi gelince olusan bengisu isminin burclarla,havasla yada hurufu mukatta ile olan baglantisini,cok merak ettim ben
|
kulaktan dolma bilgim yok sadece egitimim yok. Yani sertifikam.eger uygun olmayan birsey olsa bana geri dönüşlerde belli olurdu. Neden bu ilimleri görmekten bu kadar gocunuyorsun abi.sitede de birsürü yarim konu var hadi sende ispatlasana yada sende bana havasi mi ispatlayacaksin havas profesörü olmadan.hurufu mukatta diyorum.onla bagdastiriyorum.sen inanmiyorum diyorsun.abi sen hangi ekolsun madem sen ispat et. Burdan sen bilmiyorsun cahilsin polemiği yapmaya gerek yok. Havas ilmine inanmayan birine ispat ne kadar gereksizse sanada gereksiz.bunu kulaktan dolmaya baglama.ben burda sempozyum yapmuyorum sende yapmiyorsun ilgi alanlarim hakkinda konu aciyorum.sen başka telden caliyorsun madem inanmiyorsun abi ve inanmayacaksan neden boşuna isgal ediyorsun konuyu.burasi universitenin tezlerinin yayinlandigi bi site mi o zaman havasa inanmayan biri yazsin her konuya inanmiyorum hurafe bunlar diye.