Alıntı:
berfber Nickli Üyeden Alıntı
merhaba herkese, celcelutiye duası her yerde karşıma çıktı ben unuttukça dua kendiini bana bi şekilde hatırlattı. Dün gece okudum,okurken hiçbir sıkıntı yoktu ama uyku esnasında acayiplikler yaşadım gece 3 4 kez bağıra bağıra uyandım uyandığımda çok korkuyodum gerçekle rüyayı ayırt edemiyodum sadece bağırıyodum ,annem elimle bi şeyleri göstermeye çalıştığımı söyledi. çok kötüydü, ailecek uyuyamadık. Ağır mı geldi acaba bana, okumamalı mıyım duayı? Her gece allahın izniyle okumayı vird edinmeye niyet etmiştim.Bırakmalı mıyım duayı acaba, allah rızası için bilgisi olan paylaşabilir mi benimle.. şimdiden allah razı olsun.
|
2 rekat Allah rızası için namaz kıl
7 fatiha 11 ihlas ; Peygamber efendimiz s.a.v. , Hz Ali efendimiz, gavsi azam abdulkadir geylani efendimiz ve celcelutiyenin bütün görevlilerine hediye edip basla.
122 beyitin tamamını oku kaside sonu ellerini açıp kendinin ve evin içinde yaşayan herkesin ve evin içinde Müslüman olmayan bütün ruhanilerin temizlenmesi için dua et..
Sorun celcelutiyede değil evin içindeki diğer vatandaşlarda okumaya basla bi bakalım..
Ha ya yatsidan sonra ya 12.30dan sonra başla
Alkolsüz esansin var ise besmele ile en başta yüzüne sür sivazla yüzünü