Ne yaptığınızı biliyor musunuz? Kim geldi?
Bir yıl kadar önce bir tanıdığımız kızı için hoca olduğunu bir hocadan eğitim aldığını söyleyen biriyle evinde işlem yapmış.
Amaçları kızın üzerinden ona zarar veren cinlerden birini çıkarmak, yakmak.
Yakınım olan kadının oğlu hafızlık eğitimi alıyor kuran okumayı biliyor ona okutmuşlar hoca olan da diğer işlemi yapacak. odaya almışlar kızı. Etrafına tuzdan bir çember kurmuş okuyarak.
Sonra küçük oğlan da başlamış okumaya hoca da başka bir şey yapıyor. kısa bir süre sonra kız fenalaşmış etmiş filan derken kaçıyor evden geri getiriyorlar ve ne olduğunu hatırlamıyor. Bu hocaya göre işlem tamam. başarılı.
...
Gelelim sonuca bir hafta içinde kuran okuyan oğlan sokakta hiç anlamadığı bir şekilde birden yere çarpılır gibi düşüyor. kolu alçıya alınıyor.
İşlemi yapan hoca bir ay içinde intihar düşünceleri ile boğuşmaya başlıyor. bu hoca kız sevgilisinden ayrılmasın diye bağlama yapmış kıza, annesinin isteği ile hani orada da bunlar hala "büyü bu napıyoruz" dememişler.
Evin kapısına kadar gittim girmedim içeriye. kaynıyor içerisi mesken yapmışlar kendilerine.
...
kız neden kaçtı kim geldi kim gitti?
Yakınım kadın bunu anlatırken(onlar görmemiş ama keşfim o sıralar açıktı görmüştüm) gelene yaratık denir yani siz ne davet ettiğinizi bilmiyorsunuz. Gelmiş kızın üzerindeki onu koruyan iyilerinden bir tanesini almış koparmış. kötü alınsa rahatlarsın. iyiyi aldıkları için çok sarsılmış.
kimin geleceğini bilmeden ne yaptığınızı tam anlamadan üzerimde muska var beni korur diye başlarsanız işe sonu belli olmaz.
Hocalarımızın bilgisizce iş yapmayın demesinin sebepleri bunlar.
|