Küçükken yaptığım davetler
Selamün aleyküm arkadaşlar. Öncelikle küçükken (10-11) havas ilimine çok meraklıydım.Çok fazla araştırırdım ve kendimi çok ruhani bir insan olarak görürdüm(varlıkları hissedebiliyordum, belki de oyle düşünüyordum) zamanında buradan çok davet baktım.Ve ilk yaptığım davet müslüman cin davetiydi.Gerekli herşeyi yapıp çağırmıştım fakat bir değişiklik olmadı. Olmayınca daha çok merak sardım ve küçüklük aklı ile ifrit çağırdım.Gerçekten bütün yazılanları yaptım ne eksik ne fazla.O gün evden çıkınca ismim 2 kere söylenmişti fakat onun dışında bir değişiklik olmadı.Ses insan sesinin montajlı hali gibi beyinimin içindeydi sanki.Ondan sonra daha da araştırdım ve şu zamana kadar beni en fazla çeken Berhetiyye ile tanıştım.Berhetiyye de Keririn ismini gördüm ve günlük 100 kere zikir çekmeye başladım.O zamanlar yaşım 11-12 arası idi.Başım çok ağrıyordu bu zikri yapınca fakat gözle görülür bir şey olmadı.Sadece bu zikir den sonra genelde bana lavaboda olan titremeler (sanki birisi bana dokunuyor ve bütün vücudum titremeye başlıyor) gün içinde her tarafta olmaya başladı ve çok fazla oluyordu.Geçen seneye kadar (2-3 yıl geçti aradan) herhangi bir davet yapmamıştım.Fakat sonra tekrar Berhetiyye ye takıldım ve Keririn ismini tekrar zikretmeye başladım yaklaşık 3 gün boyunca.3. günün sonunda (saat gece 3-4 civari
|