Alıntı:
westsilwer Nickli Üyeden Alıntı
Çareyi burda arama basına iş alırsın kulaktan dolma bilgilerle bu yola çıkılmaz dediğim gibi işin ilmini bilen hocalar var onlara danış forumdada vardır belki bilmiyorum...Genellikle onlarla anlaşma yoluna giderler fakat onuda her hoca yapmaz insanı dinden çıkaracak seyler istiyorlar malın bekçileri...
|
Bu işin ilmini alan çok sağlam hoca tanımıyorum sadece Allah nasip ederse neden olmasın diyorum o kadar
---------- Post added 03.07.21 at 17:14 ----------
Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
estagfurullah, bu işler kısmet işi kazanların %100-95 i bulamıyor emin ol. Herkes başına gelenleri anlatıyor ama bulanlara denk gelmek çok çok zor. Yıllarca arayıp bulmayanlar da var. bu işler biraz da kısmet işi. Bende kazdım baya bulamadım. işaretlerin ne anlama geldiğini bilmek ve bu işi çok iyi bilenlerle istişare etmek gerekiyor. sadece şüphe ile kazı yapılmaz. iyi bir makine ve çevre analizinden sonra aramak en mantıklısı... birde kazmadan istihare yapmak
|
Bu konuda benden daha iyi olanların bana yardımcı olması için açmıştım bu başlığı zaten. Allah razı olsun ☺️
---------- Post added 03.07.21 at 17:15 ----------
Alıntı:
Aspert Nickli Üyeden Alıntı
Aynen nasibinde varsa duvara civi cakarken bulursun yoksa 40 kepceyleyde calissan boş
|
Ezan okunuyor şuan Allah çivi çakarken bulmayı nasip eder inşaAllah