Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Kristal çocuklardan dünya gezegeni insanlarına bir mesaj
Tekil Mesaj gösterimi
  #1  
Alt 31.01.17, 00:23
SiLence SiLence isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,492
Etiketlendiği Mesaj: 1587 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Thumbs up Kristal çocuklardan dünya gezegeni insanlarına bir mesaj

Dünya gezegeninin değerli insanları, biz Kristal Çocuklar şimdi aranıza kayda değer sayılarla geliyoruz. Yeni Dünya’nın doğumunda sizlere eşlik etmek üzere geliyoruz. Şimdi zaman o zaman. Fakat bu arada biz yeni enerjiyi getirmek ve tutmak için çok sıkı çalışırken, şu anda Dünya üzerinde mevcut enerji dinamiklerini anlamanızı istiyoruz. Çünkü çoğunuz neden hiçbir şeyin artık “değişmediğini” ve kendinizi çok yorgun ve mutsuz hissettiğinizi merak ediyorsunuz.

Rehberleriniz ve meleklerinizle bağlantı kuramıyor ve hangi yöne gideceğinizi artık bilemiyorsunuz.

Işıkişçileri ve Kristal-İndigo olanlarınızın bilmenizi istediğimiz çok hızlı büyüdüğünüz. Birçoğunuz çok-boyutlulu olmaya açıldınız ve tamamen uyanıksınız. Bu hızlı büyüme üzerinizde karşılığını aldı ve artık sizleri bu safhada çevrenizde olan biteni bilmek için çok fazla büyümeniz gerekmediği için dinlenmek ve rahatlamak için teşvik ediyoruz.

Bu mesajda şu anda Dünya’ya neler olduğunu sizlere açıklamak istiyoruz ve bu zamanda sizlere yardımcı olmak üzere burdayız. Bizlerden daha fazlası geldikçe Yeni Dünya enerjisini tutmak bizim için daha kolay oluyor.

Kendini yoketmeye mi programlanmış?

Dünyanın bu zamanda kendi kendini yok etmeye programlanmış olduğunu anlamanızı istiyoruz. Kimin tarafından?

Güzel, her ne kadar daha önce bu olmuşsa da ve siz enkarnasyon seyahatinizde muhtemelen unutmuş olsanız da, siz, sizler tarafından.

Şu anda çalışan en yoğun program Hristiyan “Armageddeon” programıdır. Hristiyan İncil’inde “Son Günler” olarak adlandırılmış bir zaman olacağı kehaneti yer alır. Ve son bir küresel savaş müthiş bir yıkım, sıkıntı, fakirlik ve ölüm getirecektir.

Sonra başka programlar ve “takvimler” de bu zamanı “zamanın sonu” olarak gösterir ve insanlık yıkımdan ve vahşi “bitiş” ten acı çeker.


Hristiyan ve Yeni Çağ programlarının bazıları bir afeti tetikleyecek ve insan ırkını yok edecek yeni bir gezegenin “Wormwood” veya “Nibiru”nun (12. gezegen; çvn. notu) gelişini de kapsarlar.

Bu programlar insanların basitçe “kötü” ve “yıkıcı” oldukları ve kendi kendilerini sonunda yok edecekleri inancına göre temellendirilmişlerdir. Neticede de öyle oluyor. Biz, Kristal Çocuklar, bu programların gerçekleşmek zorunda olmadığını anlamanızı istiyoruz. Bunlar “Yüksek Kaynak”tan gelmiyorlar – sizin Kolektif Bilincinizden geliyorlar. SİZLER kendi gerçekliğinizin YARATICILARISINIZ ve sizler bu programları yarattınız.

Biz, Kristal Çocuklar, KORKU yaratan bu programları salıvermeniz ve onları yeni doğum ve yenilenme programları ile değiştirmenizin zamanının geldiğini sizlere göstermek için geliyoruz.

Üç soru… ve Savaş Şekli Düşüncesi… Sizlere sormak ve tartışmak istediğimiz üç soru var:

a.1. Bu tuttuğunuz ve korktuğunuz bu programların kaçınılmaz “gerçekler” olmadığını anlayabiliyor musunuz? Bunlar binlerce yıldır enerji ile beslenen güç kazanan “DÜŞÜNCE ŞEKİLLERİNDEN” başka bir şey değillerdir.

b.2. Bu Düşünce Şekilleri çalışmakta ve sizleri kontrol etmekte olduklarını anlayabiliyor musunuz?

c.3. Bu düşünce şekillerini sizler yarattınız ve DEĞİŞTİREBİLECEĞİNİZİ anlayabiliyor musunuz? Şu anda, Kolektif Bilincinizin çok derin bir seviyesinde “Bitiş”in Eski Düşünce Şekilleri ile Yeniden Diriliş ve Yenilenme Yeni Düşüncesi arasında yapılan bir “şavaş” var. Eğer kendi aygıtlarınıza bırakılmış olsaydınız, muhtemelen şimdi Dünya’nın Sonunu getirmeyi başarırdınız. Fakat aranızda bazıları büyüdüler ve bunun gerekmediğini anladılar. Ve böylece size korkudan beslenen Bitiş frekansına karşı koymanıza ve onu sevgi temelli Yaratıcı frekans ile değiştirmek üzere ileri Yıldız Çocukları ruhları tarafından yardım yollandı.

Yeni Dünya yıkım ve korkudan doğmak zorunda değil, o bir oluş biçiminin başkası ile değiştirildiği barışcıl bir ilerleme olabilir. Bizler, Kristal Çocuklar, bunun olabileceğini güvenceye almak için geldik.

“Son” kaçınılmaz değildir…

Şu anda gezegen üzerinde dinin güçlü bir kuvvet olduğunu anlayan bir çok “uyanmış” insan var. Din hayatın kutsal ve çeşitli yönlerini insan ihtiyacı çerçevesinde anlamak üzere gelişti. Doğa ve Tüm Olana karşı insan hayatı ve ilişkisini kutlamak üzere başladı. Fakat zamanla korku temelli bir kontrol sistemine dönüştü. Bir çeşit kötü ve şeytanmışsınız, Ruhtaki hayat insan bedenindekinden daha iyiymiş gibi size öğretilmeye başladı. Ve bu yüzden Dünya hayatı ile ilgili olarak tatminsiz kalmaya, ruh halinde olmaya arzu duydunuz. Maddi hayatın zevkini kaybettiğiniz için Fiziksel ve Maddi gerçekliğinizi tutmayı unuttunuz. Böylelikle gerçekte artık Dünya üzerinde olmak istemediğinizden dolayı hastalık ve daha kısa hayatlara izin verdiniz.

Böylelikle “Günah” ve “Karma” gibi kavramları ruh halinde olmayı tercih ettiğiniz için, hayat yeterince “zor” olduğu ve burada “kıstırıldınız”ı açıklamak üzere icat ettiniz. Bunlar dinlerinize eklemiş olduklarınızdır, ve bunlar burada neden varolduğunuzu açıklayan inanç sistemleridir.

Fakat, siz Gezegenden uzaklaşmaya başladınız ve çok maddi olduğu için ve siz maddi hayatı küçük gördüğünüz için Gezegeni de küçük gördünüz ve böylece onu da “hasta” ve “eskimiş” ve yakında bitmesi gereken bir şey olarak düşündünüz. Bu yüzden sizi özgürleştirecek “Son” u kehanet etmeye başladınız.

Fakat ironik olan siz asla tuzağa düşürülmemiştiniz. Burada olmayı SİZ istemiştiniz, Dünya üzerine geldiğinizde sadece unuttunuz ve size sizin ne kadar kötü olduğunuz ve Dünya’nın ne kadar hasta olduğu hakkındaki hikayeler anlatılmaya başlandı.

Şimdi bu hikayelerin doğru olmadıklarını ve bu inanç sistemlerine uygun davranmak zorunda olmadığınızı fark etme zamanıdır.

Sevgililerimiz lütfen din ve dini inançların SİZİN tarafınızdan yaratıldığını ve sizinle çalışan Melekler ve Yüksek Varlıkların Kolektifindeki sizlerin Yüksek Benlik görünüşlerinizden başka bir şey olmadığını anlayın. Onlar SİZLERİN ruh halindeki yansımalarınızdır. Bu yüzden siz maddeye kanal olduğunuzda Dünya Gezegeni Kolektif bilgisinin en yüksek kaynağına bağlanıyorsunuz.

Ve şunu da anlayın, Ruh maddeyi ortaya koyma ve materyalizm ile zor bir ilişki içindedir. Ruh insan tecrübesini her zaman anlamaz ve bu yüzden maddi hayattan ve gezegenin kendisinden kurtulmak istediğinizde, “Melekleriniz” size bu Düşünce Şeklindeki senaryoyu gerçek olması için kurmanıza yardımcı olacaklardır.

Bu yüzden çoğunuz “rehber ve melekleriniz”in sizinle bu günlerde bağlantı kurmadıklarını fark etmektesiniz. Sizin bu şekildeki yansımanız işte bu yüzden insanların şimdi ne istediği konusunda artık emin değil. Daha önceden planlanmış olduğu gibi bitiş için seçim yapıp yapmayacağınızı veya Dünya Gezegeni’nin devamı olan yenilenme programı için mi seçim yapacağınızı görmeyi bekliyorlar.

Fakat SİZ karar verenlersiniz ve Siz seçimler yapmak zorundasınız –Melek denilen Yüksek Yansımalar Nerede olacağınız ve Gezegen için ne istediğiniz konusunda SİZİN KARARLARINIZI bekliyorlar

Biz buradayız, yeterli sayıda insan devam konusunda karar versin diye garantiye almak üzere buradayız. Her Kristal Çocuk Kolektifte kaydedilecek devam seçeneği için doğmaktadır. Ve bilmenizi istiyoruz ki “devam” için şu anda yeterli sayıda oy “kritik kitle” oyunu oluşturmaktadır. Ve bu şimdiden bir Yeni Dünya’ya yolu yaratabilir.


Düşünce Şekilleri Sizleri Nasıl Yönetiyor

Bitiş programları başarılı olmadılar çünkü yeterli sayıda Işıkişçisi ve İndigo-Kristal çocuklar dengeyi sağlamak üzere varlar. Fakat bilmenizi isteriz ki sadece UYANIK OLMADIĞINIZ sürece bu programlar sizi kitle umutsuzluğu ve sonucunda daha önceden olduğu gibi kitle “intiharı” yaratacak şekilde bazı hisler ve duygular yaratarak siz insanları sizin bitiş “Armageddeon senaryolarını” çalıştırmaya yöneltebilirler.

Bu düşünceler İnsan Kolektif Bilincinde yer alır ve oradan güç alırlar. Siz günlük yaşamınızda onlardan haberdar olmayabilirsiniz fakat hepimiz grup veya Kolektif Bilinç ile bağlı olduğumuzdan bu fikirler sizin bilinçaltınızda her zaman tetiklenirler.

Bu sıklıkla bir çok insanın şu anda hissettiği Stres, Öfke ve Umutsuzluğun kaynağıdır.

İnsanlar kendi ihtiyaçları için “yeterli” olmadığını hisseder, hastalık ve ölümden korkar, yaşlılıktan korkar, ilişkilerini sürdürebilmek için savaşır ve genellikle tükenirler. “Bitti” diyen Bitiş programının etkileri hissetmektedirler.

Hayır bu son değildir. Aslında Yeni Başlangıçtır. Sevinilecek ve kutlanacak bir zaman olmalıdır. Fakat biz sizin bir çoğunuzun Bitiş programları etkileri ile nasıl hala mücadele etmekte olduğunuzu anlıyoruz.

Fakat bu programların sizi yönetmelerine izin vermeyin – farklı bir gelecek olduğunun farkına varın ve ŞİMDİ ve GELECEK için farklı seçenekler yapabileceğinizin farkına varın..

Orta Doğu’nun bu Bitiş Düşünce Şekillerinin bir çoğunun doğum yeri olduğunu ve Orta Doğu’nun tüm gücüyle bu fikirlerin hakim olduğu yer olmaya devam ettiğini anlamanızı istiyoruz. Birçoğunuz rahatsız bir şekilde 3. Dünya Savaşı ve final Armageddeon’u bekliyorsunuz.

Fakat anlamalısınız ki bu gerçeği ateşlemek zorunda değilsiniz. Daha fazla insan devam için seçim yaptıklarında, Orta Doğu çatışması için gerekli olan İHTİYAÇ kaybolacak. Çatışma sadece Armageddeon için, sadece Düşünce Programları öyle istediği için gerekli.


Yeni Düşünce Programlarını yaratmak


Biz, Kristal Çocuklar, sizlere yeniden doğum ve yenilenme enerjisi temelli YENİ DÜŞÜNCE ŞEKLİ yaratmaya yardım etmek için buradayız. Kaç kişinin enerjiyi tuttuğuna ve kaç tane Kristal Çocuğun doğduğuna bağlı olarak yavaş bir süreç olabilir, fakat BAŞARARILACAK. Kritik an çoktan geçti. Aranızdan kaç taneniz 2000 ve 20003 arasında olağanüstü bir ruhsal bir büyüme atağı yaşadığınızı hatırlamanızı istiyoruz Bu zaman dilimi bir çoğunuzun kendinizi çok boyutlu işlevlere yükselterek devam için “oyladığınız” ve kim olduğunuz hakkında uyandığınız bir zamandı. Aynı zamanda da artan sayılarla değişiminizde sizlere yardım etmek üzere gezegene gelmeye başladığımız ve devam programının kaydedildiği ve çalışmaya başladığı bir zamandı.

Sizlerin oyları verilmiş ve devam enerjisi kaydedilmişti. Bitiş programı sizlerin çabalarınızla iptal edilmişti. Fakat onun enerjisini besleyen dinlerde ve tarikatlarda bu öğretiler hala yazılmakta ve Kolektif Bilinçte sürüp gitmektedir.

Işıkişçileri olarak sizler ve Kristal Çocuklar olarak bizler Yeni Dünya vizyonunu “tutmaya” yardımcı olmak ve “Doğum” sürecini desteklemek üzere şimdi sıra bizde.

O olacak - fakat sadece bize bağlı olarak – ve vizyonu ne kadar sıkı tutabilirsek ve yeni programı Kolektif Bilinçte yaratmaya izin verirsek

Daha Yüksek bir Seviyede Devam

Biz ayrıca bilmenizi istiyoruz ki sizlerden devam senaryosu için oy kullananlar aynı zamanda enerji bedenlerini “çok boyutlu” olarak bilinen daha yüksek bir seviyeye yükseltmiş bulunuyorlar. Bir çoğunuz geçişi çoktan tamamladınız, fakat, Kristal Çocuklar, bu süreçten geçecek olanları destekleyecekler. Bu süreç Geçmiş Hayatınızı/İç Çocuğunuzun almış olduğu yaraları şifalandırır ve insanların şu anda dönüştükleri yeni İnsan Melek olarak vaftiz edilen (çvn. notu: Christed) varlığa tüm 13 çakranızı çevreleyen enerji alanınızı açmayı içerir.

Dünya yavaş yavaş, kim olduklarının ve neden burada olduklarının farkında olan çok boyutlu İnsan Melekler olan Işık varlıklar ile dolacaktır.

Açık-kalpler ile yaşayacaklar ve tüm hemcinsleri olan varlıklar ile bütünleşip birbirlerini sevecekler. Gezegeni onurlandıracaklar ve güzellik Cennet’ini yaratacaklar. Dünya üzerindeki Cenneti. Bu çok uzak değil. Aslında bu sizin yaşam sürenizde olacak. Şimdi zaman zordur, bir çoğunuz iki gerçeklik arasında Köprüsünüz, ve gerçekten bir çok insan için Yeni Gerçeklik Köprüsü olacaksınız.

Bu Dünya üzerinde Yeni Gerçekliğe girmeyi seçmeyenler büyük bir ihtimalle hayatlarını normal bir şekilde yaşayacaklar. Fakat Dünya’ya geri dönemeyecekler, çünkü Dünya gelecekte sadece çok boyutlu Kristal veya Kristalleşmiş (Christed) varlıkları kabul edecek. Geçişi tamamlamayanlar kendi gelişimlerine 3. Boyutlu öğrenme ile sürdürebilecekleri başka bir dünya için serbest bırakılacaklar. Dünya artık 3. boyut için için artık bir okul olmayacak – bu rolü bitti. Dünya Yükseldi ve artık İnsan Melekler için bir Altın Evdir. Bu gerçeklik kesinleşmiştir. Sizleri Yeni Dünya’nın yaratımını desteklemek için çalışmaya davet ediyoruz.

Şifanın Zümrüt Kristalinin Aktivasyonu-Başmelek Metatron...

__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147