Afrika
Bunun sizin farkında olmadığınız başka bir yerde gerçekleşmekte olduğunu anlatayım – Afrika ülkelerinin birliğinin başlangıcı. Yakında kıta daha önce hiç sahip olmadıkları bir şeye sahip olacak ve o kıta iyileştiği ve AIDS ve büyük hastalık olmadığı zaman, sizin sahip olduklarınızı isteyecekler. Evler, okullar ve yozlaşma olmadan çalışan bir ekonomi isteyecekler. Nesillerdir “Afrika’nın Tarihi†adı verilmiş olan şeyde güç için kendi nüfuslarını öldüren dar görüşlü liderler ile işleri bitecek. Yakında Afrika’da tarihin sonu olacak ve yeni kıta ortaya çıkacak.
Kuvvetin beklenen bölgelerden gelmeyebileceğinin farkında olun, çünkü yeni liderlik mayalanıyor. Orada nüfusun çok hazır olduğu çok fazla topraklar var, iki nesil ve artı 20 yıl içinde gezegendeki en güçlü ekonomilerden biri olacak. Ve bu, birkaç kişi tarafından bir araya getirilen birleştirici bir fikir nedeniyle gerçekleşecek. Bunlar gezegenin potansiyelleridir ve bildiğiniz şekliyle tarihin sonudur.
Yaklaşık 70 yılda, bu Afrika kıtasını refaha ve barışa götürecek olan siyah bir adam olacak. O bir başkan olmayacak, ama bir planlayıcı ve devrimci ekonomik düşünür olacak. O ve onunla birlikte güçlü bir kadın tüm kıtada planı gerçekleştirecek. Onlar birleştirecekler. Bu potansiyeldir ve plandır. Afrika yüzyıllar süren hastalığın ve çaresizliğin küllerinden yeniden doğacak ve gün için iyi ürünler yaratabilen işçilerle tutarlı ekonomik güç yaratacak. Çin’in ekonomik olarak güçlü olduğunu düşünüyorsunuz? Çin kendi tarihinin eski yollarının gizliliği ve önyargısı ile kösteklenerek yaptığını yapmak zorunda. Çin en sonunda özgür düşünürlerin ve hızlı değişimin toprağı olan Afrika ile rekabet etmek zorunda kalacak. Çin’in, özgür İnsan ruhunun ilerlemesine hiçbir kültürel engeli olmayan büyük bir rakibi olacak.
Buradakiler, gezegenin geleceğini tekrar değiştirecek olan yaşlı ruhlardır, bunu bugün kendi yolunuzla yapıyorsunuz. Bugün ışığınızla bilincin karanlığına karşı çarpışıyorsunuz ve dinin üzerinize yerleştirdiği son savaşlardan birini yapıyorsunuz. Bu nedenle buradasınız, şefkatli düşünceleriniz ile gezegene ışık getirmek için. Bu, “Işıkişçisinin işidirâ€.
Kuzey Amerika’da Spiritüellik
Amerika dediğiniz bu yerde, 350 türden fazla Hristiyanlık vardır. Tek bir Kurtarıcının hikayesi var, ama onun söyledikleri, ne denemek istediği ve kim olduğu hakkında birçok fikirler var. O fikirlerin her birinin dallandığı ve yeni bir kilise yarattığı görülüyor. Tektanrıcılığın Tanrısı yüzlerce parçaya bölünmekten muzdarip.
Kilisenin hikayesi o kadar olağanüstü olmadı, eğer tarihin kilisesine vermiş olduklarını bilseydi Peter mezarında ters dönerdi. Hristiyanların köyleri dolaştıkları, köylüler onların kurtarıcısına inanmadıkları için köyleri yaktıkları ve yağmaladıkları bir zaman vardı. Bu, İspanyol Engizisyonu sırasındaydı. Onlar terörist idi! Bunu dinlemelisiniz sevgililer ve duygularınızı uyandırmak istemem ama şunu söyleyeceğim: Herhangi bir ruhsal inancı kötü olarak etiketlemeden önce, tarihe bakmalısınız: Hristiyanlar da çok erken zamanlarda bunu yaptı. Museviler de yaptı ve ilk Müslümanlar da yaptı. İbrahim’in radikal fanatik çocukları yüzyıllardır birbirleriyle savaştı. İnsanların yaptığı budur.
İnsanlık bunu yapıyor. İnsanlık ayırıyor. Tanrı için savaşa gidiyor. Yaratıcı enerji tek bir enerji olduğu zaman, kendisini bile kutulara ayırıyor! Tarihin bu söyleminin sona erdiğini anlatmak için buradayım, çünkü İnsan doğasının parametresi değişmeye başlıyor ve çocuklar bunu biliyor! Ve onlar bunu görmeye ve bir araya getirmeye başlıyorlar. Görüyorsunuz, bu gezegende gerçekleşen bir değişim var.
İnternet – Birleşmenin İlk Dünya Çapındaki Aleti
Şimdi size düşünecek birkaç şey veriyorum: tarihi olarak İnternet ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Dünyadaki tüm ülkelerin vatandaşları birbirleriyle elektronik sınırlar olmadan konuşabiliyor. O ulusların genç insanları birbirlerini görebiliyorlar, birbirleriyle konuşabiliyorlar ve fikirlerini ifade ediyorlar. Hangi ülke bunu baskı altında tutarsa tutsun, onlar bunu yine de bir şekilde yapıyorlar. Onlar bilincin, birliğin, çokkültürlü bilincin ağını oluşturuyorlar. O kalmak için burada. O yeni enerjinin bir parçasıdır. Genç insanlar bunu biliyor ve yolu gösteriyorlar.
10 yıldan fazla bir süre önce bir kehanet verdim. “Herkesin herkesle konuşabileceği, bu nedenle komplo olamayacağı†bir günün geleceğini söyledim. Çünkü komplo ayrılığa ve gizliliğe dayanır – sadece birkaç kişinin bildiği karanlıkta saklanan bir şey. Son zamanlarda haberleri gördünüz mü? Neler oluyor? Bu, tarihe karşı olduğu görünen, gerçekleşmekte olan yeni bir paradigma olabilir mi?
Yeni Çağ
Sonra Yeni Çağ var. Size 20 yıl önce gerçekleşen bir şeyi anlatayım. Bu partnerimin geçmek zorunda kaldığı bir şeydir: Batı bölgelerinizden birinde [ABD’nin], Kryon’u yüzyılın şeytanı olarak etiketleyenler vardı. Yeni Çağda saygı duyulan ve iyi düşünülen bazıları tarafından partnerime saldırılar yapıldı. Bu, birçok kitaplar yazmadan önce, mesajıyla Birleşmiş Milletlere gitmeden önce onu durdurmak isteyen bir enerji idi. Kanallığının üçüncü yılında idi ve onun mesajını yok saymak için organize bir çabaya dahil olan birçok insan vardı. Partnerim dizleri üzerinde bana sordu, “Neden? Neden sevgi üzerine kitaplar yazanlar başkalarının çalışmalarını öldürmeye çalışıyor?†Ona şöyle dedim, “İnsanların yaptığı bu. Onlar fethederler, bölerler ve bunun kendi çalışmalarının hayatta kalmasının parçası olduğunu hissederler.†Sonra ona onların her zaman bunu yapmayacaklarını ve bunun İnsanlığın bilincinde olmadığı bir zamanın geleceğini anlattım. Bu nedenle partnerim burada, yeni enerjiyi kolaylaştırmaya yardımcı olmak için.
Eğer bir Arap ve bir Musevi birbirlerine bakıp Akaşik soyağacını görebilirlerse ve tek bir aile görebilirlerse, umut vardır. Eğer farklılıklarının artık birbirlerini öldürmelerini gerektirmediğini görebilirlerse, o zaman tarihte değişimin başlangıcı olur. Ve şu anda gerçekleşen budur. Hangi spiritüel inanca sahip olursa olsun tüm insanlık birleşme yerine ayrılığın tarihi tuzağına düşmekten suçlu oldu. Şimdi bu değişmeye başlıyor. Gerçekleşmekte olan bir değişim var.
Bilge Kral
Sizi çok bilge bir kral olan Süleyman’a geri götürmek istiyorum. Bu çok ünlü bir hikayedir, iki kadın aynı çocuğun annesi olduklarını iddia etmektedir. Her ikisi de tek bebeği ona vermesi için Süleyman’a yalvarırlar ve sorunu çözmesi için Süleyman’a bırakırlar. Kararını vermeden önce sonucu bilen bilge kral, çocuğun ikiye kesilmesini emreder. Kadınlar çocuğun yarısını alacaktır. Süleyman ne olacağını bilir ve bu gerçekleşir. Kadının biri hemen bembeyaz kesilir ve “Çocuğu öteki kadına verin†der. O zaman Süleyman çocuğun kime ait olduğunu hemen anlar. Çocuğu diğer kadına verendir. O gerçek annedir. Bunu nasıl bildi? Çünkü şefkat gezegendeki en bilge şeydir ve çözüm ve birleştirme ile doludur. Bu dünyayı süpüren bilge, ilahi, dişil annenin şefkatidir ve yerküre değişimi hissederken Kundalini bir kıtadan diğerine ilerlemektedir.
Bazıları süreçte umutsuzca yalnız hissediyor ve anlamıyor. Eğer bir bilgisayarın bilinci olsaydı, onu kapattığınızda ve yeniden açtığınızda nasıl hissedeceğini hayal edin. Olmuş olan her şeyin anısını kaybedecektir. İnsan bilinci, tarihin bir sonra neler olacağını kontrol etmediği başka bir paradigmaya kendisini yeniden açarken (yeniden yüklerken), şu anda İnsan bilincinde de aynı şey geçerli. Ve hissettiğiniz şey budur – herhangi türde İnsan doğası tarihine sahip olmayan bir pradigmaya potansiyel yeniden yüklemede yalnız hissetmek.
Şefkat ve Birlik Yeni Enerjidir
2012’nin enerjisi 16 yıldır sizinle birlikte idi ve 20 yıl daha sizinle birlikte olacak. Galaksi ekvatorunun merkezinde hareket ederken, hizalanma bu şekilde çalışır. Ekinoksların presesyonu [yerkürenin yalpalaması] etkisini gösterirken ve siz hizalanmanın ortasına ilerlerken, bu 36 yıllık bir deneyim penceresidir, bir kış gündönümü tarihindeki artı gösterge değildir. Siz bu enerjinin içinde yaşıyorsunuz ve birkaç yıldır bunun içindeydiniz, Yeni Çağcılar.
Şimdi, sadece bu odadakilere konuşalım; dinleyicilere değil, okuyuculara değil. Odadakiler ile konuşmak istiyorum. Bu enerjide oturanlarla konuşmak istiyorum. Bugün buraya geldiğinizden farklı ayrılmanızı istiyorum. Meleksi olan, içinizdeki yaratıcı enerji olan, size bilgelik verecek olan aktivasyon ile gitmenizi istiyorum.
Buradaki herkes kanalın yaptığına inanmıyor ve bunun önemi yok. İşte bugün için sınavınız, talimatlarınız. Onlarla aynı konuda düşünmeseniz bile buradakilere aile olarak bakabilir misiniz? Onları sevebilir misiniz? Bu yerden çıkıp “Pekala, bir daha bunun gibi bir toplantıya gitmeyeceğim. Onlar çılgın†deme seçiminiz var. Veya şöyle diyebilirsiniz, “Bir daha bunun gibi bir toplantıya gitmeyeceğim, çünkü onların düşündüklerini kabul etmem gerekmiyor. Ama onları seviyorum ve herhangi bir zamanda evime gelebilirler. Benimle akşam yemeği yemek isterlerse, bu tamamdır. Ve onlarla şakalaşabilirim ve onlarla birlikte olabilirim ve ellerini sıkabilirim. Hatta onlardan biriyle evlenebilirim de, çünkü tek bir Tanrı olduğunu, tek bir Yaratıcı olduğunu ve hepimizin içinde olduğunu kabul ediyorum. Onlarla aynı fikirde değilim, ama kendimi bütünleştirebilirim.â€
Böylece fikirlerinizin ve farklılıklarınızın artık sizi ayırmadığı anlayışına sahip olursunuz. İnsan Varlıklar sınırları olmadan birbirlerinin yanında var olan ülkeler gibi bir arada var olabilirler. Onların kültürleri hala eşsizdir ve hala kendi ülkelerine sahipler. Ama şimdi daha büyük bir planda birlikteler, birbirleriyle bir daha hiç savaşmayacakları bir plan. Savaşamazlar. Onların varoluşları birbirlerine bağlı. Birleşme bunu yapar. Süleyman bunu biliyordu ve sır şefkattir.
Sevgililer, bu yerden birbirinize şefkat duyarak ayrılın. Evinize gidip televizyonu açtığınızda ve politik olarak sizinle uyum içinde olmadıkları için aynı fikirde olmadığınız birilerini gördüğünüzde, onları sevebilir misiniz? Ne olursa olsun onların içindeki yaratıcıyı görebilir misiniz? Onların, birlik içinde birlikte çalışmaya zorlanmanız için bu ülkede kurulan şeylerin oyununu oynadıklarını görebilir misiniz? Herhangibiriniz bunu gördü mü? Birlikte çalışmak için zorlanmak. Uzlaşmaya varmak için zorlanmak. Birlik olmak için, ayrı olmamak için zorlanmak. Bunu siyasette gördüğünüz zaman, gerçek olduğunu bileceksiniz.
Size anlattığımız budur. Bunu arayın. Eski enerji yavaşça terk ediyor, ama eski enerjinin gitmiş olduğu bir gün gelecek. Bu bir nesil sürebilir! Bazılarınız, “O zaman burada olmayacağım†diyebilir. Size diyorum ki, “Oh, evet burada olacaksın!†Çünkü finali kaçırmayacaksınız! Yuvanın enerjisi veya herhangi melek enerjisi sizi geride tutamayacak. Geri geleceksiniz ve spiritüel tarihinizde herhangi bir şeyden daha hızlı olan bir geri dönüş zamanı olacak, çünkü tarih önemli değildir, spiritüel tarih bile. Gidip hızla ayrılacaksınız. Her zaman Dünya’ya geri döndün, yaşlı ruh. Bu nedenle sizi böyle seviyoruz.
Gezegende yaptıkların için şimdi ayaklarını yıkamak istiyorum, yaşlı ruh. Birilerini sevme, onları kuantum şekilde görme, onları tek olarak değil birçok olarak görme fırsatını al. Tüm İnsanlara onların soyağacının ışığında bak. Onları kendin gibi önemli olarak gör. Onlarla birleş. Görüyorsunuz, bu gezegende gerçekleşmekte olan bir değişim var ve siz bunu temsil ediyorsunuz.
“Ve öyledir†sözcüklerini söylediğim zaman, enerjiyi taşıyın. Kendi hızınızda ayrılın. Eğer isterseniz bir süre oturun, sonra sessizce ayrılın. Bir daha gelinceye kadar burası kutsal bir yer olarak kalsın. Alkış yok, gürültü yok – sadece birlik, sadece birbirinize karşı sevgi, sadece gezegenin önünde olan şey hakkında kuantum düşünce, sevgililer.
Şimdi önünüzdeki bulmacalar hakkında farklı hissediyor musunuz? Böyle olmasını umuyorum. Çözümlenebilir, her biri.
Ve öyledir.
KRYON
(Çeviri: Saffet Güler)
Kryon mesajı (insan tasarımı)...