Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Kryon - Enerjisel Bilinç
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.01.17, 23:54
SiLence SiLence isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye

Etiketlendiği Mesaj: 1587 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu

Bir Hayaletten veya Perili Evden Nasıl Kurtulursunuz

Oh, size anlatacak daha fazla şeyim var. Bu damgayı değiştirebileceğinizle ilgili inanamayacağınız şeyler var. Perili bir evden nasıl kurtulmayı isterdiniz? Dikkatli olun, bunu ticari bir bölgede yapmasanız iyi olur, çünkü turistler bundan hoşlanmaz! [Kryon espri yapıyor]. Onlar bilet satmak için kasedin oynamasına bel bağlıyorlar.

Diyelim ki, o evinizde. Hortlakların musallatının damgasından daha kuvvetli olan bir enerjiyi sunmak zorunda olacaksınız. Bunu anladınız mı? Onun gitmesini emredemezsiniz. O bir varlık değil, sevgililer (bunun tartışmalı olacağını söylemiştim). Ne kadar oflayıp puflasanız veya Tanrı’yı çağırsanız da fark yaratmaz. Damga, bazen sıradan şeyler yaptığı görülen (İnsan adı verilen) görkemli, güçlü varlıklar tarafından yaratılmıştır. Bunun da bir nedeni var. Konu dışına çıkıyorum; yaşlı ruh enerjisinin enginliğini gerçekten bilmiyorsunuz. Gezegendeki tüm yerlilerin neden atalarını çağırdıklarını ve yaptıkları şeyi onurlandırdıklarını hiç merak ettiniz mi? Çünkü orada olan gücü biliyorlar! Bazen size sıradan görünen bir insan aslında çok yaşlı bir ruhtur ve ızgaraya çok fazla bilgi ve enerji taşır. Bunların hepsi İnsan DNA’sında içerilen Akaşik Kayıt ile ilgilidir.

Konuya geri dönelim, kendinizi bir damgadan (musallattan) kurtarmak. Musallatın damgasından daha kuvvetli olan bir enerjiyi sunmak zorundasınız. Şimdi, bu ne olabilir? Size anlatacağım. Neden sevgililerinizi o odaya getirmiyorsunuz? Bu ondan kurtarır! Bunu yapar çünkü bu, çalmakta olan çokboyutlu “kasetâ€teki bilgiden çok daha kuvvetli bir enerjidir. Bu odada birbirini seven insanlar var. Burada bildiğim güzel sırlar var. Bazılarınız sevişen, üçüncü bir enerjiyi yaratan İnsanların gücünün ve enerjisinin, iki kişinin o enerjiyi yaratmasından çok daha güçlü olduğunu öğrettiğimi biliyorsunuz. Bu neredeyse şarkı söyleyen meleklerin sesini yaratır, herhangi bir fiziksel hareketten çok daha büyük. Ve siz bunu biliyorsunuz, İnsan Varlığı. Bu kutsaldır. Bu güzeldir ve herhangi bir musallattan daha kuvvetlidir. Belki bunu bugün işitmek istemediniz? [Kryon gülümser].

Pekala, belki başka bir yöntem istiyorsunuz? O zaman o yere kutlama ve seremoni ile Tanrı’nın sevgisini getirin, bu en sonunda musallatı hiçbir şeye indirgeyecektir ve onun yerine yaradılışın güçlü sevgi enerjisini getirecektir. Bu, sevginin güçlü duygusunu gerektirir! Ve hatta yardım için atalarınızı çağırabilirsiniz. [Kryon daha kocaman gülümser].

Daha da Tartışmalı

“Ama diğer şeylere ne diyorsun? Kryon, şeytanın girmesine ve bu tür şeylere ne dersin?†Size şunu söyleyeceğim: Bu sizin düşündüğünüzden çok farklıdır, çünkü şeytanlar yoktur. İnsanlık hayal edilebilecek en kötü şeyleri yapıverir ve bunu çok iyi yapabilir. Ama bunu da biliyordunuz, öyle değil mi? Sizler güçlü olduğunuz için, mitolojinizde bile, içinizdeki Tanrı’nın parçaları iblisin kendisinden sorumludur. Düşmüş bir melek iblis oldu? Bu nasıl olabilir) Olamaz. Tanrı şeytan yaratmaz; İnsanlar yaratır. Şeytan, sahip olduğu enerjiyle yeryüzünde İnsanın ne yapabileceğinin metaforudur. Olaylar her zaman göründüğü gibi değildir, İnsan Varlığı. Şeytan girmesi İnsanın dengesizliğinin işidir ve İnsan mitolojisi tarafından desteklendi. Bu gerçek mi? Evet. Ama bu İnsan yaratımıdır.

İnandığınız şeyi görüyorsunuz ve orada sahip olmak istediğiniz şeyi yaratıyorsunuz. Kendi gerçekliğinizi yaratmak İnsan Varlığının güçlü özelliklerinden biridir ve bunu pozitif olduğu kadar negatif olarak da yapabilir. Dilerseniz duman ve ateş süsleriyle birlikte şeytanı bile yaratabilirsiniz. Bu özgür iradedir. Ancak ışık açıldığı zaman tüm bunların ortadan kaybolacağının farkında olun. Bu sizi inandırmak için çok zor bir konu. İnsanlar her zaman kötü şeyler için suçlayacakları bir şeytan isterler.

Ölülerle Konuşmak: Düşündüğünüzden Farklı

“Ölülerle konuşmaya ne dersin? Bu nasıl işliyor, Kryon? Ruh enkarnasyonu planında, başka insanlar olarak geri geldikleri zaman, ünlü insanlarla nasıl konuşabilirsin? Eğer zaten bu dünyayı terk ettilerse ve ruhları başka bir insan olarak geri geldiyse, onlarla nasıl konuşabilirsin?â€

Yanıt şudur: Onlar bu dünyayı terk etmediler! Oh, İnsan ruhu olarak düşündüğünüz bölüm terk etti, ama onların ömür bilgisinin damgası ve bildikleri her şey – bilinçleri, bilgelikleri, bilgileri – Kristal Izgaraya gider ve orada kalır. Bundan daha önce bahsetmiştik. Ünlü insanlarla temas kurup bilgi alabilir misiniz? Evet. Bu bilgi doğru olur mu? Elbette. Çünkü doğru olan ve onların yaşamını temsil eden kaynak bilgiyle konuşuyorsunuz. Damga kalır. “Gerçekte onlarla konuşmadığımızı, damga ile konuştuğumuzu mu kastediyorsun?†Size düşünecek bir şeyler vereyim. Tam şimdi size bir soru soracağım. Söz sanatına özgü bir soru olacak. Siz kimsiniz? Önümde duran ve bunu okuyan yaşlı ruhlar var. Odada kırmızı giymeyen bir kadın var ve sen kim olduğunu biliyorsun. Neden olduğunu sana söyleyeceğim. Çünkü kırmızı seni öldürdü! Çünkü kırmızı, miğferindeki nişanın rengiydi, savaşçı. Çünkü sen bölük komutanı idin ve o savaşta önündeki düşman eğer seni yerinden ederlerse, tüm alayın darmadağın olacağını biliyordu ve bu gerçekleşti. Kırmızı giymek sadece seni öldürmedi, etrafındaki herkesi öldürdü! Sen asla kırmızı giymeyeceksin. Kırmızıyı sevmiyorsun. O sana göre değil. Ondan kaçınıyorsun, öyle değil mi, yaşlı ruh?

Bu nedenle, sen burada otururken, kimsin? Öldürülen savaşçı mısın, yoksa 2010 yılında kırmızı giymeyen kadın mısın?

Aslında bu söz sanatına özgü bir sorudur, çünkü benim gerçekliğimde siz Tanrı’nın parçasısınız. Sizi tüm enkarnasyonlarınızda görüyorum. Görüyor musunuz? Bu şeyleri tartıştığınız zaman İnsan önyargısının tekilliğinde debelenemezsiniz. Düşündüğünüzden daha fazlasısınız ve metafiziksel olarak, bu Tanrı’nın sizi gördüğü şekildir ve sizin etrafınızdakilerin bazılarında henüz güçbela görmeye başladığınız şekildir.

Öyleyse, soruya dönersek, daha önce yaşamış olan birini anımsayıp ona sorular sormayı dilediğiniz zaman, kiminle konuşuyorsunuz? Ruhun Akaşası ile mi konuşuyorsunuz? Canlı veya ölü olanla mı konuşuyorsunuz? Size anlatacağım: Bunların hiç biri doğru değil, çünkü bundan çok daha muhteşem! Bunu daha önce anlattık. Martha Teyzeye hazinenin nerede gömülü olduğunu sorabilir misiniz? Evet. Ve o bilir! Neden? Çünkü Martha Teyzenin bilgisel damgasıyla konuşuyorsunuz ve bilgi kesinlikle Martha Teyze olduğunu hissettiğiniz bir formda korunan bilgidir!

Ancak, “Diğer tarafta nasıl gidiyor?†diye sorabilir misiniz? Sorun, ama damganın bir fikri yoktur! Bu size yalnızca İnsanın ömrü boyunca anlatılan basmakalıp lafları verecektir.

O “Güzel†diyecektir.

“Orda olmak nasıl bir şey?â€

“Hoş.â€

“Hayır, bana bazı özellikleri anlat.â€

“Seni seviyorum.â€

O bilmez! Martha Teyze’nin damgası, Martha Teyzenin bildiklerini bilir, çünkü siz gerçekte perdenin diğer tarafında olan bir şeyle konuşmuyorsunuz. Bunu tekillikte düşünüyorsunuz, ama öyle değil. O güçlüdür ve gerçektir ve ona erişilebilir ve hatta onunla konuşulabilir. O çokboyutludur ve armağana sahip olanlar kadim insanların bilgeliğine erişebilirler. Geri gidin eve onlara ne bildiklerini sorun. Geri gidin ve onlara nasıl hissedildiğini sorun. Geri gidin ve onlara hazinenin nerede gömülü olduğunu sorun. Yakında bunların bazıları göreceksiniz, ama bu gezegende gücün mekanlarında olanların, ruhsallık kostümlerini giyen ve dinde devlet başkanları olanların buna şeytan diyeceklerinin ve kült diyeceklerinin farkında olun. Çokboyutlu bir hale girmekte olduğunuzu anlamıyorlar – uygun, doğru, gerçek, kullanılabilir, düzgün, yardımcı. Kadim insanlara ne bildiklerini sormak, sizi şu anda incelemekte olduğunuz şeye tam bir dönüş yaptıracaktır.

Zaman Karmaşıktır

Size bir kavram vermeme izin verin ve bu sonuncu olacak. Karmaşık olanı en sona sakladım, ama bu benim favorimdir. Partnerim, bunu daha önce yapmadık, bu nedenle bunu hatasız yap. [Lee’ye yavaşlaması ve mesajın çok uzun olmasına kaygılanmaması için bir nasihat]

Size zamanın nasıl işlediğini göstermek isterim, ama yapamam. Çünkü çokboyutluluğun karmaşıklığının gerçekliği, İnsan Varlığının onu anlamasını olanaksızlaştırır. Bu 3B algınızda öğretilebilir değildir. Bu nedenle mecaz kullanacağım ve bunu size en basit şekilde vereceğim, bu sadece onun gerçekliğinin bir kısmıdır.

Zaman. Bugün bunun sizin için tekillik olduğundan bahsettik. 3B’deki İnsan için, sadece tek bir zaman çizgisi vardır. Çoklu zamanlar yoktur, sadece tek bir zaman vardır ve bu sizin gerçekliğinizde üzerinde olduğunuz zamandır. Bunu tekil, geleceğe giden düz bir tren yolu olarak görüyorsunuz. Yaşamınız boyunca sadece tek bir hızla ve tek yönde gider. Hareket etmez. Gerçek şu ki o her zaman hareket eder. Anlamadığınız bir diğer gerçek, her birinizin yoldan dışarı çıkıp daha hızlı veya daha yavaş bir yol yaratabileceğinizdir. Her ikisini de bilmiyorsunuz.

Bunu nasıl açıklarız? Bunu tekilleştirmeme izin verin ve bir an için hepinizin aynı yol üzerinde olduğunuzu farzedin. Bu düşündüğünüz bir şey, bu nedenle kolaydır. Zihninizde bir yol oluşturmanızı istiyorum, zaman olan bir tren yolu. Bunun üzerine tek bir hızla, tek bir yönde çok yavaş giden bir lokomotif motoru koymanızı istiyorum ve bu siz ve yaşamınızdır. Yarattığınız trene biniyorsunuz.

Şimdi bu trenin yerküre etrafında yolun sonuna kadar gittiğinin vizyonunu yaratmanızı istiyorum. Şimdi, algınızda, sadece ufku görebildiğiniz için, tren düz gitmektedir. İşin aslı şu ki, yarattığınız bu yol tüm yerküre boyunca gitmekte, bu nedenle (aha!) bu yol bir çemberin içinde. Yani, siz ayrıca arkanızdaki aynı yola bakıyorsunuz. Bu zamanı bir çembere sokar ve şimdiye dek bunu gözünüzde canlandırabiliyorsunuz, ama şimdi gelecek olan şey kafa karıştırıcı.

Zamanın bir çemberin içinde olması sizin için bir muamma, çünkü üç boyutta zaman başı ve sonu olan düz bir çizgidir. Bu arada, başlangıç ve sonun nasıl yaratıldığı hakkında fikriniz yok; başlangıç ve son gizemdir, ama yine de bunu bu şekilde görmekten hoşlanıyorsunuz, çünkü o size uyuyor. Ama aniden bu modelde, zaman yerkürenin etrafındaki bir çemberin içinde. Kafanızı karıştıran, bir çemberdeki zamanın bazı niteliklerine bakalım. Diyelim ki, ömrünüz bu yolda 30 metre sürüyor. Çok uzun değil, öyle değil mi, ama bir ömür sürüyor? Tren yerküre etrafında dolaşırken çok yavaş ilerliyor. Böylece geçmişinizle karşılaşmaktan gerçekten endişe duymak zorunda değilsiniz, öyle değil mi? 30 metrelik bir ömürde, geçmişle karşılaşmazsınız. Ama bir an için geçmişle karşılaşabileceğinizi farzedelim. Bu motoru yerküre etrafında sürseydiniz ne olurdu? En sonunda, alışık olduğunuz aynı enerjinin üzerinden geçerdiniz, öyle değil mi?

Aynı düşünme şekliyle, eğer yerkürenin etrafında birçok kez dolaşsaydınız, en sonunda olabilecek şeyin üzerinden de geçiyor olabilirdiniz! Ah! Aniden zamanın hakkında düşünmediğiniz bir özelliğine sahip olursunuz. Eğer zaman bir çemberde ise, bu, geleceğin şimdiki zamanı etkilediği anlamına gelir! Ama 3B’de, siz geleceğin henüz gerçekleşmediğini düşünüyorsunuz. Ancak kuantum anlamda, gelecek gerçekleşmiştir. Gerçek kuantum halin, deneysel tekil kavramlar ile ilgilenmediğini hatırlayın. Bunun yerine, sürekli değişen potansiyeller ile ilgilenir.

Şimdi, size bilgi veriyorum ve bunu size bu şekilde veriyorum, çünkü buna, bunu size verdiğim aynı şekilde bakan bilim adamları var. Geleceğin şu anda size enerji ve bilgi verebilmesi mümkün müdür? Bir an için o tren yolunu düşünün ve durumu daha da karmaşıklaştıralım. Şimdi katmanlar da var. Tren yerkürenin etrafını dolaştığı her seferinde, bir geçmiş ve bir gelecek yaratır. İnsanlık o motorda olsaydı ne olurdu? Şimdi bir çemberin içindeki tek tren yolunda gerçekleşmiş olan her şeyin geçmişine, şimdiki anına ve geleceğine sahipsiniz.

Şimdi, treni durdurabildiğiniz geçici bir durum yaratalım, burada tren yolunu derin kazıp ya henüz gerçekleşmemiş olan ya da daha önce gerçekleşmiş olan bir şeyi tutup alabilirsiniz. Bunu anlamanızı beklemiyorum, sadece dinleyin. Çünkü tam şimdi dünyada gerçekleşen şey budur.

Bulmacaya bir şeyler ekleyelim. Diyelim ki bu yol bazı tepelere çıkıyor ve bazı vadilere iniyor. Tepeler ve vadiler bu zaman yolu ile her zaman aynı. Böylece size dolaşırken, eğer yeterince zekiyseniz ve bu zaman yolunu anlayan bir sisteme sahipseniz, zaman motorunuzun tırmandığı veya aşağıya indiği tepelerin ve vadilerin haritasını bile yaratabilirdiniz. Hatta bunlara zaman fraktalları adını verebilirdiniz ve haklı olabilirdiniz. [Kryon gülümser] Zamanda o noktaya geldiğiniz her seferinde, bu ister gelecek ister geçmiş olsun, aynı tepeye veya vadiye gelirsiniz.

Şimdi size anlatmak istediğim şey, şu anda gerçekleşmekte olan şeydir, sevgili İnsan Varlığı. Çokboyutluluğun niteliklerini size verebileceğim en basit şekilde verdim. Zihninizde gerçekleşmemiş olan potansiyelleri ziyaret ediyorsunuz, ama kuantum anlamda bunlar gerçekleşti. Zaman yoluna bakabilmeniz ve nereye gitmek istediğinizi seçebilmeniz için, bu gezegende titreşim artışı alıyorsunuz. Titreşimsel bir geçişin kuantumluluğunun potansiyellerine bakıyorsunuz ve olabileceğini düşündüğünüz şeyin ötesine giden bir kültür yaratıyorsunuz. Bu bilgi nedeniyle, bu tüm kehanetin karşısında akıp gidecek. Çünkü kehanet, 3B’de tek bir şeyi tekrar tekrar yapan tek bir yola dayanır. Ama sizler çokboyutlu olmaya başlar başlamaz, bilgi enerji haline gelir ve zamanın o yolundaki bilgi, Yerkürenin potansiyellerinin bilgisidir.

Kadim insanların bunu bilmeleri mümkün mü? Evet, biliyorlardı. Potansiyel bir gelecekte bulunanların bunu bilmesi mümkün mü? Evet, biliyorlar. Tüm 3B algınıza karşın, onlar biliyorlar. Sanki henüz bir sayfayı çevirmiş gibiyim, çünkü burada ekin çemberinin ne olduğunu bilmek isteyen biri var, sana söyleyeceğim. Bu sorulacak iyi bir soru, çünkü çok sezgisel bir soru. Birçok ekin çemberi, gelecekten gelen enerji damgasıdır. Buna ne dersiniz? Şimdi, daha önce bildiğinizden daha fazlasını bilmiyorsunuz, öyle değil mi? Bunun anlamı yok. Ama belki tren yolu örneğinizde, en azından eğer her şeyin inandığınızdan farklı ise, nasıl işleyebildiğini görebilirsiniz.

Şu anda, boyutsal algınızın dışında olan bir realite ile dolaşık bir haldesiniz. Sahip olduğunuz realite düz bir çizgide olduğunda, bunu öğretmek zordur. Anlamanız çok daha zordur. Ama hissetmek kolaydır. Çözümün önünüzde olduğunu imgeleyin. Daha önce planladığınız şeylerin tamamlandığını hayal edin. Kendinizi geriye bakarken ve “Şimdi, bu o kadar da zor değilmiş, öyle değil mi?†dediğinizi hayal edin. Bugün bu toplantıya getirdiğiniz en kafa karıştırıcı şeylerin çözüldüğünü ve bittiğini imgeleyin. Şimdi, bununla ilgili nasıl hissediyorsunuz?

İnsan Varlığı, kuantum salıverişin derin bir nefesini alın ve buna benim bakabildiğim gibi bakın. Aslında o zaman kuantum olursunuz. Ve en ince anlamında, siz bunu henüz yarattınız. Tebrikler. Şimdi bu yerden üç boyutlu şeklinizde ayrılın ve önceden attığınız adımları yürüyün.

Bu benim mesajım. Bilgi çokboyutlu haldeki enerjidir. Her şey mümkündür, çünkü her şey değiştirilebilirdir. Buraya bu mekana geldiyseniz veya bu sayfayı okuyorsanız, muhtemelen yaşlı bir ruhsunuz. Yaşlı ruh, bunu kaçırmazdın, öyle değil mi? Bu toplantıdan bahsetmiyorum. Bu yaşamdan bahsediyorum. Bu geçişi bekleyerek kaç kez yaşadın? Akaşik Kaydındaki bilgelik faktörü ile ilgili ne düşünüyorsun? Eğer yaşadıysan ve yaşadıysan, bu zaman yolu etrafında kaç yolculuk yaptın? Atalar olduğunu anlıyor musun? Şimdi, olmuş olan ve olan her şeyin Akaşanda bulunduğunu anlıyor musun? Bu, DNA’nda mevcuttur. Bunu bu şekilde görmeye başlamanın zamanıdır. Partnerim şöyle diyor, “Buradan, geldiğinizden farklı şekilde ayrılın.â€

Bunu benden aldı.

Bunu yapın. Ve öyledir.

KRYON

* LEE’den: Kryon Rusya’da yapılan araştırmadan bahsediyor, bu araştırma insan kalbinde kök hücre seviyesinde bilgiyi yeniden yazma yeteneğini doğruladı, bu sayede kalp daha mükemmel şekilde yenidleniyor, kalp büyümesi ve yaygın kalp hastalıkları nedeniyle ölüm veya kalp krizi riskini büyük ölçüde azaltıyor. Bu araştırma kök hücrelerin her yerde mevcut olduğunu ve DNA’daki “kodu†yeniden yazmamızı sağladığını onaylıyor, ki şimdi bu protein olmayan kodlanmış DNA molekülünün %95’inde içerilen bilgi olarak görülmekte. Bu teknoloji yakında halka sunulacak, ama sadece Rusya’da. Daha fazla bilgi gelmek üzere. Ben Moskova’da iken, Rus laboratuarlarında yapılan araştırmayı gördüm ve bunun gerçek olduğunu göstermek için uygun olduğunda ve araştırma linkleri verildiğinde bunu Websitesine koyacağım.

(Çeviri: Saffet Güler)

Kryon - Üstatlığın Sırrı..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147