Kısaca bahsedeyim arkadaşlar, yaşım 29 uzun bir zaman musallatli yaşamışım haberim olmadan akıl hastalıgim ve bağımlılıklarım vardı sadece musallat değil aynı zamanda evimde ifrit yaşıyordu uzun zamandır bu durum olduğu icin görmeye de başlamıştım evin içinde bir gölge geziyordu ama hiç anlam veremiyordum piskolojik rahatsizdim iyice deliriyordum gördükçe o gölgeyi üstüne üstüne gidiyordum inatlasiyordum kendisiyle bu ne acaba diye daha sonra bir hocaya götürdü ailem bedenimdeki cinden kurtuldum evdeki farklıymış o zaman anladım görmeye ve uykularıma gelmeye devam etti kurtulamadım gitti bir türlü velhasıl kelam namaz kıldım Rabbime dua ettim beni kurtarması için ücretsiz hizmet veren genç bir hocayla tanıştım sıkıntılarımdan kurtuldum Allah'ın izniyle daha sonra bu hocanın ziyaretine sürekli gittim yakın arkadaş olduk ramazan bayramından sonra bu ilmi öğretmek için riyazet orucu tutacaklar var sende katıl istersen dedi olay böyle başladı arkadaşlar 41 günlük riyazeti daha sonra anlaticam
---------- Post added 27.06.21 at 17:59 ----------
Bu arada arkadaşlar reklam değil hocamın adını vermicem kesinlikle
.
|