Alıntı:
Nuruali Nickli Üyeden Alıntı
Akrabam ağır migren hastası. Ameliyat oldu.Ne yaptıysak geçmedi. Oratada bir sebep yokken bile krizi tutuyor. Allah rızası için yardım edin.ölümü dileyecek noktaya geldi. Burda kimi etiketlemem gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
|
Şimdi kişiyi görmeden ne desek olmaz dimi ?
Belki mesele migren bile değildir ama farz edelim ki migreni var.. migren niye olur ? Beyine giden damarlar tıkanır kan ve oksijen gerektiği miktarda gitmezse olur..
Sabah ogle akşam 2şer damla burnuna çörek otu yağı damlatsin kafasını geriye yaslasin, 2 dakika sonra genzi gidiklanmaya başlayınca su içsin insaAllah..
Gelelim diğer meseleye bu kişiye de ki abdest alırken burnuna iyice su cekmeye başlasın
1.5 litrelik Pet şişenin 5te 1ine sirke geri kalanını musluk suyu ile doldursun sabah ve akşam üzeri (uyumadan 6 7 saat önce) abdest alir gibi burnuna çeksin bu sudan hafif yakar ama zaten istediğimiz o dur.. ağzından burnundan köpükler gelecek iyice tam bi şekilde temizlesin.. nefes almaya başlar insaAllah
Abdest alacak ya
sağ elini başına koyup 7 fatiha okusun ama kendi okusun Allahtan kendi istesin...
Mesela nun harfi ile yapılan ağrı kesici bi amel var ama ben sana tedaviyi anlattım ağrıyı kesmeyi değil.. dua mühimdir amma kendi okusun.. kendi istesin , musibet kişiye yön gösterir demekki bu zamana kadar görmesi gerekeni gormedi diyelim
Eger bi gun özel mesaj atma ihtimalin olursa bu kişi için bi mesaj atta sadece mevzu migren mi bakalım insaAllah