Alıntı:
Zümer Nickli Üyeden Alıntı
Minel cinugrasanlarneti vennas ve himine şerrin şeytan ...zikrini biner tane çekin bakalım vucutta tepki veriyor mu? Yada birkaç sayfa bakara süresi okuyun vücutta seyirme titreme sınır öfke halı geliyorsa bedende uğraşanlar vardır. Ona bir bakmalı.
Rüyada bilinciniz olması çok güzel. Büyük ihtimalle yakaza rüyaları görüyorsunuz. Çektiğiniz zikir ve okumalar varsa onlardan besleniyorsunuzdur. Bu çok güzel. Tekbir şeytanın belini kırar. Allahuekber demeniz kafidir
---------- Post added 25.06.21 at 22:07 ----------
Minel cinneti vennas...düzeltme yapayim
|
Bende gözlerimde çok aşırı seğirme oluyor bazen hatta bazen 1 hafta sürebiliyor ama dua vs. okuduğumda yada dinlediğimde vucudumda tepki hissetmiyorum özellikle rüyalarım benim aklımda çok soru işareti bırakıyor rüyada bilinçli davranıyorum ve bi yaratık bana saldırdığı zaman hemen aklıma geliyor ve daha önce rüyamda yaşadıklarım rüyamda aklıma geliyor ve zikre başlıyorum 5-6 kere Allah lafzı ağırlık bazen başka esmaları tek seferde okuduğumda gidiyor ama eşim çok korkuyor işde sesimden ve gece yatağıma girdiğimde anlık sıçrama sık görülüyor bende bir anda kendi kendime sıçrıyorum ama zerre kadar ne rüyamda nede uyanıkken korkmuyorum Allaha güveniyorum bazende bilerek hiç birşey okumuyorum ne yapacaksınız hadi gösterin gücünüzü deyip bekliyorum çok merak ediyorum sadece Allaha güvenerek okuma yapmıyorum bunuda deneyimliyorum kendimce.
---------- Post added 25.06.21 at 22:15 ----------
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam ayrıca Yakaza rüyalar tamamen gerçektir diye duymuştum doğrumudur yani ne yaşayıp gördüysek hepsi normal hayattaki gibi gerçek değil mi