Alıntı:
gmutlu840 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ;Sonuna kadar okudum çok güzel bir konu başlığı olmuş Konuyu açandan ve yorumlayandan da Allah razı olsun Bilgi gerçekten çok güzel birşey
Zümer hanım bende birşeyler sormak istiyorum;
Ben genelde rüyalarımda yaratıklarla savaşırım bazen onlar bana saldırır ben hiç bilmediğim bir dua yada Allahın ismini söyler kurtulurum hatta çoğu zaman rüyamda saldırıya uğrarken böyle tam bedenimi ele geçirecekken zikir yapmaya başlarım Allah,Allah,Allah diyerek en fazla 7 kere okuma ile kurtuluyorum ama Allah derken ses tonum o kadar korkunç çıkıyorki eşim çok korkuyor benden öyle bir şey yaşadığımda sesim gırtlaktan can çekişir gibi çıkıyor bunun sebebi nedir hikmeti nedir bilginiz varsa faydalanmak isterim
2-bazen rüyamda şeytana taş atarım 5-6 deneme de kafasından vuruyorum sonra çevremdekilere kaçın şeytanı kafasından vurdum diyorum.
çoğu zamanda bilinç altımda hep vardır tehlike sezdiğimde yerden göğe kadar yada belli mesafelere kadar uçabiliyorum bunu rüyamda bilinçli yapabiliyorum hatta rüyamda tehlike hissettiğimde daha önce havada uçtuğum aklıma geliyor ve yine uçup kaçabiliyorum 10 rüyamın 8 i böyledir hep
|
Minel cinugrasanlarneti vennas ve himine şerrin şeytan ...zikrini biner tane çekin bakalım vucutta tepki veriyor mu? Yada birkaç sayfa bakara süresi okuyun vücutta seyirme titreme sınır öfke halı geliyorsa bedende uğraşanlar vardır. Ona bir bakmalı.
Rüyada bilinciniz olması çok güzel. Büyük ihtimalle yakaza rüyaları görüyorsunuz. Çektiğiniz zikir ve okumalar varsa onlardan besleniyorsunuzdur. Bu çok güzel. Tekbir şeytanın belini kırar. Allahuekber demeniz kafidir
---------- Post added 25.06.21 at 22:07 ----------
Alıntı:
Zümer Nickli Üyeden Alıntı
Minel cinugrasanlarneti vennas ve himine şerrin şeytan ...zikrini biner tane çekin bakalım vucutta tepki veriyor mu? Yada birkaç sayfa bakara süresi okuyun vücutta seyirme titreme sınır öfke halı geliyorsa bedende uğraşanlar vardır. Ona bir bakmalı.
Rüyada bilinciniz olması çok güzel. Büyük ihtimalle yakaza rüyaları görüyorsunuz. Çektiğiniz zikir ve okumalar varsa onlardan besleniyorsunuzdur. Bu çok güzel. Tekbir şeytanın belini kırar. Allahuekber demeniz kafidir
|
Minel cinneti vennas...düzeltme yapayim