Alıntı:
Emine123 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abi Şimdi gozden çikan bi nazar var bu kişiyi haste eder hatta mezara da goturur simdi abi burda gozden bi enerji akisi var Haksizmiyim peki bu varliklami okuyor yoksa kotu enerjimi yollaniyor Ve imajinasyonda normalde varlik gorunmuyor diye dusunuyorum cunku yapilan cogu uygulama duasiz falan şimdi teleknezide varlik mi geliyor pisisik yetenek varlikla oluyor diye biliyorum ama digerlerinde varlikmi oluyor bi konuda haklisin beyin ne gosterirse sahihligi yok
|
davet dediğin şey ayetler yada dualar değil ki emine. davet dediğin şey niyettir. en hızlı da niyetten haberleri oluyor. örneğin kuranda öyle ayetler var ki 2 3 kez okumanla başında belirir niyetin cin daveti ise. değilse bin kere oku gelmez :=) haliyle bu tarz meseleler de birer davet niteliği taşır bazen. bu kişinin ilmi ve ihlası ile doğru orantılı bişe... onlarında aklı var sonuçta demi. musallat olduğunda, musallat olduğunu anlarsan bu onun ölümü demek ise eğer gelmez. ama bakar ki tam dişime göre biri gelir. sora da işte kişi zanneder ki telepati yapıyorum filan falan. halbu ki bir müddet cin senin niyetini karşıya vesvese eder filan falan. sora da bi bakmışsın cie.. beyninin ortasına oturmuş kontrol kişiden çıkmış.
sen insan nazar ettiğinde gözünden nasıl bir enerji çıkıyor karşıdakine bunu müşade etmek ister misin? şaşar kalırsın.. :=) varsa öle bi niyetin özelden yaz veriyim tertibi. açık paylaşılır bişe değil.