Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
varliklardan korktugunuzu soyluyorsunuz ama enteresan bir sorgulama teknigi ile mutemadiyen bilgi akisi istiyorsunuz,siz sorgulama teknigini bende gozlemleme teknigini bilirim,garip olan şu ki,insan korktugu cekindigi yada ilgilenmedigi bir konuda neden cok fazla bilgi sahibi olmak ister,bu sorgulanmasi gereken bir konu,bahsettiginiz telepati ilgimi cekmedigi icin ilgilenmedigim gibi hic sorgulamiyorum cünkü bana inandirici gelmiyor,bence gerceklik payi yok,fakat sizin bu yaptiginiz sorgulama konusunda benim fikrim ve dusuncem var ama soylemiyeyim
|
Düşüncenizi biliyorum
açıkçası pek umurumda degil; ama madem bir şeyler yazmışsınız ben de kibarlık edip cevap vereyim.
1- İnsan bilmediği şeyden korkar. Ben bilmediğim için soru sorarak öğrenmeye ve kendi çapımda araştırmaya çalışıyorum. Zaten farkindaysaniz kelimeleri hep özenle seçiyorum insanlar yanlış anlamasınlar diye.
2- sizin telepatiye bakışınız ile benim varlıklara bakış açım çok farklı. Size telepati inandırıcı gelmiyor ve arastirmiyorsunuz. Ben bana inandırıcı gelsin gelmesin her seyi sorup öğrenmek isterim. Eleştiri ile eleştirisel nazar arasında çok fark var. Ben elestirmiyorum. Elestirisel bakış acisi ile araştırıyorum.
3- Ben hiçbir zaman varlıklara inanmıyorum demedim, aslında sizin düşündüğünüz gibi ilgilenmiyorum demedim. İlgilenmemem şu anlamda: oturup cin, hadim vs gibi varlık gelsin diye herhangi bir uğraşim yok, olamaz da. Cunku zaten korkan insanların yapmasının uygun olmadığını düşünüyorum. Bir yandan da ilgileniyorum çünkü yanlış anlaşılmak istemem ama birçok dinde ve birçok anlayıştaki varlıklarla ilgili büyük denebilecek kadar bir kütüphanem var. Okumayı ve araştırmayı çok seviyorum. Kitaplarda öğrenemediğim ve anlayamadığım kafama takılan noktaları da burada soruyorum.
4- Bilgiden ve öğrenmekten asla cekinmem ve burada güzel yaklaşımı olan ve düşünce biçimlerini kendi kafama yakın bulduğum hocalarla surekli bir bilgi alışverişinde olmayı ve onların yazdıkları şeyleri okumayı çok seviyorum.
5- en başta yazdığımı tekrar yazıyorum. İnsan bilmediğinden korkar. Korkmam benim okumayacagim bilgilenmeyecegim anlamına gelmez. Ben bilgi nerede olursa gidip alan bir kişiliğe sahibim. Tekrar söylüyorum. Cinlerle ilgilenmiyorum, cin çağırma bilmem ne gibi şeylerle uğraşamam uğraşmam ha korkmasam da uğraşmam
Çünkü o kısmı merak etmiyorum; ama bu beni deneyim eden kişilerin deneyimlerini sorgulamaktan alikoymaz.
Selametle.