Alıntı:
ayskrt Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar sitede yeniyim havas ilmine ilgim var okuyorum fakat çok da ciddi uygulamalara girmedim.Sadece Sin hocanın şirinlik tılsımını uygulamıştım fakat bir taktıktan sonra anlam bütünlüğü bozulsun diye parçalar haline getirip yaktım çünkü yanlış yazdığımı düşündüm. Neyse bir daha yazmak istedim yaptım bu kes ak günlük diye bir tütsü var bilirsiniz onunla tütsüleyip taktım 2 gün önce bu gece de tam yatağıma girecekken soğan kabuğu vardı yatağımda ve bununla ilgili bir yazı okumuştum ürküp hemen o tılsımı da parçalara ayırıp yaktım. Sizlere danışmak istedim neden yatağıma gelmiş olabilir? lütfen yardımcı olun
|
Tılsımlar hakkında bilgim yok ama direk yakmak yerine bir kavanoza su doldurup icine at ve güneş gören bir pencereye koy yazılar tamamen çözülene kadar beklet sonra suyi dısarda temiz bir toprağa dok kagidida parcala göm bu arada kavanoza ddurdugun suya 11 ayet el kursi ,fatiha,ihlas felak,nas oku suyu dokerkende ayet el kursi ,felak,nas oku. Bu sekilde imha etmen iyi olur yakmak yerine