Alıntı:
lindaa Nickli Üyeden Alıntı
Ego ile lego oynayanyardan değilim.Zamana yazık...Sırları kirletmek konusu bu kadar basit olmamalı.Zira Orada verdiğiniz bilgeler şahsen yaşadım dediğiniz bilgiler değil.Elbette her yolun ve ilmin usulü vardır .Ancak şunu anlamıyorum.Polemiğe girmeden bir mevzuyu bildiği kadar anlatmak bence en ılımlı ve anlaşılır yoldur neden kıyıdan köşeden sağdan soldan kasmak..Verdiğiniz bilgilenden bazı çıkarımlar yaparak alınan yol işaretlerine daha fazla dikkat edilebileceği için yoldaki manaları ıskalamadan menzile ulaşmak noktasında ilerleme sağlayabilir.Bu anlamda kendim de istifade etmek isterim ve edeceğim de inş Teşekkür ederim.
|
Dinlemeyi bilene bu sitede bu işleri benden daha çok anlatan emin ol yoktur. Yazdıklarım ortada. Neredeyse hergün bir ilmi konu konuşur paylaşırız.
Üslubda sıkıntı olursa polemik oluyor. Örneğin onu yeterli bulmadım bunu yeterli bulmadım vs dersen bende derim ki bulma.. Pek dert değil.
Değil çünkü kimseyi tatmin etmek gibi bir derdimiz de yok iddiamız da. Sormak başka tenkit başka bir şey. Tenkit edilmeye başlandığı an buyur meydan sana denir, herkes işine bakar sende sorduğun sorularla kalırsın.
Ben burada yazarken kelimelerimi seçerek yazıyorum. Aynı hassasiyeti karşımdakinden de beklerim. Hele ki bana "insanlarla iletişimin bozuk" diye tespit buyuran biriyse.