Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Buranın delisi benim hocası çok var buranın onlar anlatır kimi pansuman yapar yollar kimi ameliyat.. Ben insanlara açık yerde nefsinden gelen isteği tekrar yazmamın sebebi bu halin nefsinden dökülmesini murad ettigimdendir..tövbe gerek ama altta yatan sebebi önce bi gun yüzüne çıkartmak üzerinden dökmek gerek
Herkes yoğurdu baska yiyor , ben pipetle iciyom belki kime ne ?
Vaktiyle şeyhimden ders almıştım aradan vakit geçmedi gidip başkasından da ders aldım sonra hatlar karıştı tabi ; ilk ders aldığım kapıya döndüm dedim ki ben bi gaflette bulunup baskasindanda ders aldım ben bu kapıda kalmak istiyorum
Dedi ki ; evli kadına nikah teklif edenin vay haline, Hele ki bu kadın birde bunu kabul ediyorsa onunda vay haline mübarek nasıl bagariyor biliyor musun bu vakte kadar görülmedik şekilde..
Ama o bağırması ilaç geldi bana iyi ki bağırmış dedim, sende yazana değil yazdırana- konuşana değil konusturana bak insaAllah
Yaninda 3 5 varlik varmış bunlar kolay iş Allahin izniyle meseleyi basit gördüğümüz için balıklama atlamadik, bu hal senin üzerinden dokulsunde gerisi kolay insaAllah
|
Senin şeyhin kimdir abim ?
Özel mesajdan olabilir belki