güzel arkadaşım anlattıklarının doğrumu çıkması gerekiyordu? bunu mu bekliyordun..hocanın geleceği görme hissi mucizesi olsa ücretli fala bakıp hayatını onunla mı kazanmaya çalışır. yani bir insan herşeyi görüyor biliyor hatta geleceği de ama paspa bir evde sadece fal bakarak ömür çürütecek öylemi. karşındaki aciz bir kul sadece. gaybı allah bilir.
ayrıca hocaların bir çoğu paragöz,bende çok gittim üstümdeki büyük sıkıntılardan dolayı çok kapı çaldım, ama onlar sadece umudumu ve paramı çaldılar...artık gitmiyorum, bir gün işim düşerde 1 tanesi daha karşıma çıkıp asgari ücretin 2800 tl olduğu ülkede 2 dk lık bakıma 2 satırlık ayete 1000 tl isteyen çıkarsa aht ettim tekme tokat döveceğim. sonuncusu anladı gelmedi o gün. paramı aldı hiç bişi olmadı, çay içmeye çağırdım gelmedi.
allahtan geleni ancak onunla çözebiliriz ondan yardım isteyerek çözebiliriz.bela iki türlüdür ya geçmişindeki yaptığın hatalardan, veya imtihan icabı... herşeyin vakti saati var. bazı şeyleri ne kadar çözmek istesende yok olmuyor düzelmiyor. iyyakena büdü ve iyyake nestain.
ben artık kendimi kadere bıraktım.. vazgeçtim
|