Alıntı:
Mystic Nickli Üyeden Alıntı
İsteyen iman eder isteyen iman etmez. Siz ki Allah beşerileri bana şizofren diyen ve ruh hastası ve musallat diyenler allah beşerisidir çünkü buna inanmak zorunda değilsiniz ;) unutmayınki hep hatorlayın çünkü gerçekten bana şizofren diyen şizofrendir çünkü ben bunu kanıtlamak zorunda değilim ey allah beni bilir sadece..!! Bana deli diyeninde nasıl cezalandırıldıgını görün.
Ki o peri konusunu ben çok önce 2 seneden fazla ki onu açalı o zaman ben Mehdi a.s olduğumu biliyprmuydumki ey erkan beşerisi.
Bremer sana gelince istediğini oku bakalım bi tesiri olacak mıdır sen izle de gör tamda ve tamda sana nasıl geri dönüyor izle ve gör..!!
Başka var mıdır kalp kırmak isteyen?
sana gelince bayburtlu o tıbbi destek almaya ihtiyacı olan sensin. Ve iman etmiyosanda iman edene karışamazsın..!!
---------- Post added 02.03.21 at 23:25 ----------
sana gelincede Sen En-Nar sıfatıyla yargılandın ki Allahü Teala sana ne gözle bakıyor ey münafık. Sen benide iyi bilirsin de işine gelmez.
Siz de dinleyin..!! Kalp kıracak olanı da Allaha havale ettim inanmıyosanızda şunu bilin biz zorlayıcı değil hatırlatıcıyız. Allahü Teala kanıtlamayı sever ve affetmeyide sever bana kalırsa günahlarınızdan tövbe edin ve azad olun inşallah şeytanın şerrinden.
Nani ya arkadaş sanada teşekkür ettim ve diğer bana iman edenlere de iman edecek olanlarada teşekkür ettim ve Allahü Teala onlara merhamet etsin ve mağfiret etsin inşallah.
|
Ne ilginçtir kızarmak bilmeyen çehren! Bırak tahsili kardeşim... git biraz edep haya öğren.