Alıntı:
Emine123 Nickli Üyeden Alıntı
Dedigin gbi yanilsama olabilir kisiye verilmis ozellikte olabilir ama her seıde ben özelim vs gbi duşunceler kibri aciga cikarir zamanla insan kibre duser yani herseyde bi alamet aramamak gerek dedigin gbi tansyon degisikligide olabilir ve işikta gorununen toz vs de olabilir ve bir yere odaklanildigi zaman gormede problem oluyor beyaz daire seklinde parlamalar iste bunlari gorunce kisi nefsin oynuna gelip ben ozelim havasina giriyor zaten boyle seyler anlatilmaz Ama dokunma hissi enteresan geldi yani namazda dokunma hissi olsa olsa vesveseden olur hicbir rahmani namazda dokunmaz diye dusunuyorum selametle
|
Emine hanım anlatmak istediğimi sadece siz anladınız..ya ben tam anlatamadım ya da anlayanlar kendilerine kendi özelliklerine göre değerlendirip alınganlık yaptılar.sözüm hocalara yol alanlara değil yolun başında kendini çok özel sanıp yanılsama yaşayanlara ..bu gibi şeyleri yaşayanlar yol almış kişiler onlara sözüm yok yürektende inanıyorum sözüm olmadan oldum sananlara ...yaşayan yaşadığını anlatır mı hiç teşekkürler...