Alıntı:
Mgmgmg Nickli Üyeden Alıntı
Allahu Alem daha iyi bilir. Benim görüşlerim şu şekildedir. Bir tahmin diyelim. Öncelikle Mehdi kelimesi yol gösteren iyiye teşvik eden demektir. Varsın herkes Mehdi olsun AMMA velakin Hz Muhammed (s.a.v.) efendimizin torunlarından Hz Mehdi o işte bambaşkadır. Allah daha iyi bilir. Eğerki 21. Yüzyılın sonlarına doğru altın avcısı olduğunu ön gördüğüm bir habeşli Kabe'yi tahrip eder yada yıkmaya kalkışırsa şunların olma ihtimali Yüksektir.
Hz Mehdi Arabidir. 22.yüzyıl da zuhur eder inşAllah.
Türkler'den Hz Mehdi çıkmayacak. Halife derseniz Allah'ın Halifesi çoktur. Haa bu arada önemli detayı unuttum. HALİFE YANİ HA LAMELİF FE harfleriyle alnında HALİFE yazısını sırtındada sonradan oluşan nübüvvet mührüne benzer bir leke olacak inşAllah Allah daha iyi bilir. Bunlar benim öngörüm sadece öngörü. Allah şifa versin inşAllah.Bu sahte Mehdi lere. Yav Mübarek mademki Mehdisin Ne diye internette geziyon
|
NOT=Nasılki deccal de Kafir yazısını Müminler görcek Halife yazısınıda Yine Müminler görcek.
Hele kendisini Mesih olarak görenler. Vay halinize vay kine ne vay. Ya bu kadar mı korumasız olursunuz. Kuran ve sünnet bitti hadim hüddam daveti başladı daha çoğu kapının anahtarı olmadan parmakla kapı açmaya çalışıyor. Allah Allah. İlginç.
LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUH Buyurun anahtar. Her kapıyı açan bir anahtar. Siz ne kadar Aşık olursanız o kadar içten okursunuz . Allah sizi sizden daha iyi bilendir. İmanımızı güçlendirmedikten sonra Mehdi olsak ne olmasak ne sadece bir avuç topraktan ibaret oluruz. Sağlıcakla kalın esenlikler.