Açıkçası hemen hemen her 100 yılda bir böylesine sağlam bir salgın hastalık oluyor.Ancak bu virüs yapay bir virüs.Neden mi?Çünkü doğal olan bir virüsün çift çekirdeği olur.Bu virüs ise 3 çekirdekli bilimsel olarak da zaten yapay olduğu bilim insanları tarafından büyük bir tartışma konusu(DSÖ resmi sitesindeki raporu inceleyin).Şöyle bir bakmak lazım bu virüs covid-19 yani(sars ve normal hayvanlarda olan covid hastalığının birleşimi) bu nedenle tedaviyi bulmakta başta bir hayli zorlandılar.Virüs doğal olarak yapılan tedaviye karşı kendini geliştirme derdinde.Virüs kendi sürecinde hemen hemen taze.Yani bu onun sürekli olarak mutasyona uğraması demek.Eski zamanlarda böylesine sağlam virüslerin tedavisini bulmadaki asıl olay virüsün belli bir mutasyondan sonra duraklama döneminde oluyor.Tedavi o zaman bulunuyor ve gereken uygulanıyor bu da virüsün önüne gereken zamanda çıkılması demek.Bu kadar kısa bir süre de o kadar mutasyon geçiren ve geçirme hareketinde olan bir virüsün tedavisini bulduklarını iddia etmeleri çok risk teşkil etmekte. Birçok bilim insanı şuan da aşı olan insanların kobay faresi olarak kullanıldığını savunmakta.Ki bana göre de durum aynen öyle.Aşı olanların sonraki nesle genetik bir hastalık vs getirmeyeceği ne malum?Bu kadar kısa sürede bulunan bir tedaviden bahsediyoruz.Ben bu zamana kadar hiç corona olmadım Allaha şükür yediğime içtiğime dikkat ettim doğal antibiyotikler kullandım(soğan,sarımsak vs ) hiçbir sorunum da yok şükür elhamdülillah.Aşı olma konusuna gelince de ben aşı olmayı düşünmüyorum artık herkesin kararına kalmış.
|